Bouw je webshop met de complete webshop software van Lightspeed

Heb alle tools binnen handbereik om in een mum van tijd een professionele webshop te bouwen en te onderhouden.

Bouw je webshop met de complete webshop software van Lightspeed

Een professioneel e-commerce platform voor jouw webshop

Het beginnen van een webshop is meer dan alleen het online zetten van producten. Je moet eerst de juiste webshop software kiezen. Het is belangrijk dat deze aansluit op jouw webdesign skills, maar ook op de hoeveelheid tijd en geld die je erin wilt steken

Persoon kijkt lachend naar laptop

SaaS vs. Open Source.

Zodra je een eigen webshop begint kun je kiezen tussen SaaS of Open Source. SaaS betekent Software as a Service. Dit wil zeggen dat je webshop wordt gehost door een server van een andere partij. Zij zorgen ervoor dat jouw webshop blijft functioneren.

Bij een Open Source platform moet je zelf je webshop installeren op een server. Jouw programmeurs moeten ervoor zorgen dat je online winkel technisch in orde is.

Beide platforms hebben zowel voordelen als nadelen. Wil je hier meer over weten?

Voorbeeld van webshop software op desktop en mobiel

Lightspeed webshop software.

Lightspeed eCommerce is een voorbeeld van een SaaS platform. Daarmee kun je zowel als startende als gevorderde MKB’er eenvoudig zelf een webshop bouwen. Je hoeft je geen zorgen te maken over hosting, beveiliging of software updates, dit wordt automatisch voor je gedaan. Jij hoeft je alleen te focussen op de marketing en de producten die je wilt verkopen.

Webshop template voorbeelden

Design je eigen webshop.

Met de webshop software van Lightspeed richt je je webshop volledig naar wens in. Maak gebruik van de standaard templates of de HTML/CCS editor om je url’s, kleuren en logo aan te passen. De ingebouwde marketingfuncties zorgen ervoor dat je producten beter gevonden worden in Google. Dankzij al deze tools kan niemand meer om jouw producten heen.

webwinkel op tablet

Lightspeed maakt het simpel.

Als kleine online ondernemer – maar ook als multi-locatie retailer – kun je direct aan de slag met Lightspeed eCommerce, zonder daarvoor technische kennis nodig te hebben. Bouw je webshop in de gebruiksvriendelijke webshop software, personaliseer je webwinkel met apps uit de App store en voeg eenvoudig betaalopties toe zodat klanten altijd op de gewenste manier kunnen betalen.

webshop op laptop en voorpagina van de checklist

Selecteer de juiste webshop software met de Webshop Checklist.

Waar moet je op letten en wat heb je eigenlijk nodig? In de Webshop Checklist vind je alle punten – van verkooptools tot betaaltools – waar je over na moet denken bij het kiezen van webshop software. Het complete e-commerce platform van Lightspeed vinkt alle punten af.

FAQ

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat is het voordeel van SaaS software?

SaaS software is perfect voor iedereen die snel een professionele webshop wil opzetten zonder developers. Wil je de webshop-content aanpassen, een nieuwe webpagina toevoegen of de gehele webshop een nieuw design geven? Met SaaS webshop software doe je dat eenvoudig zelf. Ook updates worden automatisch doorgevoerd. Dat bespaart veel tijd en voorkomt hoge kosten.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de juiste webshop software?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Met behulp van deze webshop checklist kun je precies zien aan welke punten je moet denken bij het selecteren van de juiste webshop software voor jouw onderneming.

Hoe start ik een webshop?

De eerste stap is het aanmaken van een account bij Lightspeed. Kies vervolgens een design en voeg je producten en verzend- en betaalmethoden toe. Koop of bevestig als laatste je domeinnaam en begin met verkopen. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog: Een webshop starten in 7 stappen + webshop optimalisatie tips.

Hoe helpt Lightspeed mij bij de bouw van mijn webshop?

Met de webshop software van Lightspeed eCommerce heb je alle tools binnen handbereik en zet je binnen een kore tijd een professionele webshop op. De Lightspeed Theme Store biedt meer dan 60 webdesigns die allen naar eigen smaak aanpasbaar zijn. Ook kun je gebruik maken van de vele Lightspeed Apps voor bijv. SEO optimalisatie, pakketverzending en internationale verkoop. Last maar zeker not least bieden we aan al onze nieuwe klanten een persoonlijke onboarding aan. Onze 24/7 support staat natuurlijk altijd voor je klaar!

Hoeveel kost de webshop software van Lightspeed?

De prijzen variëren afhankelijk van het gekozen abonnement. Voor meer informatie, bekijk onze prijzen.

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .