Krachtige webshop software

Eenvoudig een webshop opzetten met Lightspeed

Een professioneel platform voor je webshop

Het beginnen van een webshop is meer dan alleen het online zetten van producten. De eerste en belangrijkste keuze (in ieder geval op technisch gebied) die je maakt bij het opzetten van een webshop is de keuze voor de webshop software die je gebruikt. Wat voor keuzes heb je in webshop software en welke sluit het beste aan bij jouw onderneming?

ecommerce webshop maken

SaaS vs. Open Source

Zodra je een eigen webshop begint kun je kiezen tussen SaaS of Open Source. SaaS betekent Software as a Service. Dit wil zeggen dat je webshop wordt gehost door een server van een andere partij. Zij zorgen ervoor dat jouw online winkel blijft functioneren. Bij een Open Source platform daarentegen, moet je zelf je webshop installeren op een server. Jouw programmeurs moeten ervoor zorgen dat je online winkel technisch in orde is. Beide platforms hebben zowel voordelen als nadelen.

marketing onlineshop

Lightspeed webshop software

Lightspeed eCommerce is een voorbeeld van een SaaS platform. Dit maakt het voor zowel startende als gevorderde MKB’er makkelijk om zelf een webshop te starten. Je hoeft je geen zorgen te maken over hosting, beveiliging of software updates, dit wordt automatisch voor je gedaan met de webshop software van Lightspeed. Jij hoeft je alleen te focussen op de online branding en de producten die je wil verkopen.

Waarom professionals voor Lightspeed kiezen

De webshop software die met je meegroeit

Of je nu een kleine ondernemer bent die net gestart is met eCommerce of een retailer met verschillende (online) winkels, Lightspeed groeit mee met jouw bedrijf. Om passende oplossingen te kunnen aanbieden werkt Lightspeed samen met meer dan 150 partners die apps en software kunnen koppelen. Denk hierbij aan plugins voor boekhouding, marketing, voorraadbeheer en sales. Daarnaast biedt Lightspeed eCom Payments verschillende betaalmethoden waardoor klanten op de gewenste manier kunnen betalen. Dit wordt aangeboden voor een van de laagste tarieven in de markt.

Webshop keurmerk

Design je eigen webshop

Met de webshop software van Lightspeed is het makkelijk om je webshop volledig naar wens in te richten. Maak gebruik van de standaard templates of de HTML/CCS editor om je url’s, kleuren en logo aan te passen. Gebruik de SEO-integraties om jouw producten beter vindbaar te maken op Google. Deze tools zorgen ervoor dat niemand meer om jouw producten heen kan.

eCommerce - Lightspeed maakt het simpel

Met de webshop software van Lightspeed nemen we graag het technische deel uit handen. Zo kun jij je weer gaan concentreren op wat écht belangrijk is: het ondernemen. Als eCommerce ondernemer kun je makkelijk je eigen webshop opzetten en je branding online zichtbaar maken. Daarmee word je niet alleen beter herkend, maar ga je ook meer verkopen. Focus je dus niet langer op complexe technische aspecten, maar kies voor de simpele webshop software van Lightspeed. Je bent binnen no time klaar om live te gaan!

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start nu' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .