Webshop beginnen
met Lightspeed eCommerce

Start net als 15.000 andere ondernemers
je eigen webwinkel met Lightspeed eCommerce.

Het webshop totaalpakket

Het webshop totaalpakket

Wil je een webshop beginnen? Lightspeed biedt je een totaaloplossing: website, betaalsysteem, volledig orderbeheer, marketing en rapportagetools. Alles om van jouw webwinkel een succes te maken, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van je producten.

  • Betrouwbare hosting met 24x7x365 monitoring
  • Gratis updates, geen dure onderhoudscontracten
  • Onbeperkte telefonische ondersteuning door specialisten
Van winkel naar webwinkel

Van winkel naar webwinkel

Stel je hebt een bestaande winkel en wilt online
Je hebt al een naam. Je hebt al klanten. En er is al een voorraad. Nu nog een online winkel. Maar hoe ga je alles managen met voorraad, betaling, verzending en retouren? Bij Lightspeed hebben we hier allemaal aan gedacht.

Zelf doen of laten doen?

Zelf doen of laten doen?

Eigenlijk zit alles al in de core, Apps en maatwerk is extra. Ben je nu uren kwijt met boekhouding, het bijhouden van je voorraad of de verzending? Daar gaat verandering in komen. In de software van Lightspeed eCom gaan de dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk automatisch. En met 150+ gespecialiseerde e-commerce partners kun je zelf bepalen welke extra functie’s je implementeert.

Het is niet moeilijk om zelf je webshop op te starten, maar natuurlijk helpen we je graag op weg. Zo bieden wij gratis onboarding en onbeperkt support. Toch liever de set-up of SEO uitbesteden? Maak dan gebruik van Lightspeed Services.

Stappenplan webwinkel beginnen

Stap 1: Jouw business-plan

Lightspeed is een e-commerce platform waar meer dan 8.000 succesvolle webwinkels op aangesloten zijn. De producten variëren van fashion tot techniek. Van maatwerk tot massaproductie. Van kerstbomen tot surfplanken. Eten en drinken. Wat je ook wilt verkopen, wij ondersteunen je.

Stap 2: Klaar voor de start, af!

We regelen een domeinnaam en hosting, zodat je altijd online bent. Daarna kun je onze gratis online webshop cursus volgen, onze product specialist wil graag met jou checken of alles klaar voor verkoop is. Bovendien staat de klantenservice altijd klaar voor vragen.

Stap 3: Boek succes

Nu alles up-and-running is, is het zaak om door te pakken. Zorg dat je genoeg bezoekers trekt en zorg dat ze ook daadwerkelijk iets kopen. Volg daarom de (gratis) maandelijkse marketingwebinars van Lightspeed.

Kies jouw design!

Kies jouw design!

Look & Feel
Maak jouw webwinkel uniek. Kies uit 50 templates. Pas ze aan naar jouw smaak. Richt menu’s in naar jouw producten. Voeg tot wel 10 foto’s toe en activeer de zoom-functie voor optimale productpresentaties. Perfectioneer je webshop van bezoek tot check-out.

Snel & veilig

Snel & veilig

Een goede site is er één die lekker werkt. Lightspeed zorgt voor een snelle laadtijd van je pagina’s. Veilige en makkelijke betaalmethoden. En een breed scala aan verzendmethoden.

Niet iedere webshop heeft behoefte aan dezelfde functionaliteiten. Kijk daarom in onze App Store voor diverse koppelingen, zoals boekhoudprogramma’s en e-mailmarketing.

Open Source of Saas?

Open Source is niet altijd gratis. Om een webshop op Open Source-software te bouwen is technische kennis een vereiste. Je geeft al snel veel tijd en geld uit aan ontwikkelkosten en duur maatwerk, voordat je bent begonnen. In het geval van een SaaS-oplossing betaal je elke maand een vast bedrag. Op die manier heb je dus geen grote voorinvestering, maar weet je waar je elke maand aan toe bent.

Schaalbaar

Wanneer je webshop groeit loop je tegen een aantal dingen aan: hoge bezoekersaantallen, bulk-import, prijsaanpassingen (sale & kortingen) en verkopen in het buitenland. Lightspeed is een grote speler op de markt van SaaS-software en is gebouwd om op te kunnen groeien.

Hosting & Updates

Alle Lightspeed eCommerce klanten maken gebruik van hetzelfde platform dat is ontwikkeld door experts. Dat betekent meer stabiliteit, hosting inbegrepen en geen lange ontwikkelingstrajecten. Ook zijn updates, waarbij functies worden toegevoegd of verbeterd, altijd inbegrepen.

480 specialisten staan voor je klaar

480 specialisten staan voor je klaar

Techniek - Onze developers zorgen er 24/7 voor dat jouw webshop goed werkt, een snelle laadtijd heeft en met een top design voor de dag komt.

Onboarding & Support - Wij helpen niet alleen met de opstart, je kunt bij Lightspeed ook altijd terecht voor tips & adviezen om te groeien. Via live chat, telefoon of e-mail.

Marketing - Haal het maximale uit je webshop. Hoe behaal je meer conversie? Hoe trek je meer bezoekers aan? Ons marketingteam houdt je op de hoogte via whitepapers, blogs en tools. Want jouw succes is ons succes.

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .