Webshop beginnen
met Lightspeed eCommerce

Wil je een webshop beginnen?
Start eenvoudig je eigen webwinkel met Lightspeed eCommerce.

Het webshop totaalpakket

Het webshop totaalpakket

Lightspeed biedt je een totaaloplossing voor het starten van je webshop. Ons platform host je website, betaalsysteem, orderbeheer, marketing en rapportagetools. Wij zorgen voor de juiste tools om van jouw webshop een succes te maken, zodat jij je alleen maar hoeft te richten op de verkoop van je producten.

  • Betrouwbare hosting met 24x7x365 monitoring
  • Gratis updates, geen dure onderhoudscontracten
  • 24/7 gratis telefonische support
Van winkel naar webshop

Van winkel naar webshop

Stel je hebt een bestaande winkel en wilt online een webshop beginnen. Je hebt al een naam. Je hebt al klanten. Er is al een voorraad. Nu nog een webshop. Maar hoe ga je alles managen op het gebied van voorraad, betaling, verzending en retouren? Bij Lightspeed hebben we hier allemaal aan gedacht.

Zelf doen of laten doen?

Zelf doen of laten doen?

Eigenlijk zit al het belangrijke al in de core van ons platform; apps en maatwerk kun je extra aanschaffen.

Ben je nu nog uren kwijt aan boekhouding, het bijhouden van je voorraad of het op orde krijgen van je verzendingen? Daar gaat verandering in komen. Door een webshop te starten met de software van Lightspeed eCom automatiseer je het merendeel van de dagelijkse werkzaamheden. Een ruim aanbod aan gespecialiseerde eCommerce partners maakt het eenvoudig om eventuele extra functies te implementeren.

Zelf je webshop starten is niet moeilijk, maar we helpen je graag op weg. Zo bieden we ook gratis onboarding en 24/7 support aan.

Stappenplan webshop beginnen

Stap 1: Jouw business plan

Lightspeed eCommerce ondersteunt een uitgebreid oeuvre webshops. Van fashion tot techniek en van maatwerk tot massaproductie. Van kerstbomen tot surfplanken en van eten tot drinken. Wat je ook wilt verkopen, wij staan voor je klaar.

Stap 2: Klaar voor de start, af!

Iedere nieuwe gebruiker krijgt een persoonlijke onboarding. In dit 1-op-1 gesprek leer je alles wat belangrijk is voor het beginnen van een webshop. Heeft u daarna nog vragen? Support staat 24/7 telefonisch voor je klaar.

Stap 3: Veel verkoopplezier!

Nu alles up-and-running is, kun je echt met je webshop starten. Hou je data vanaf het begin af aan goed in de gaten om zo te leren hoe je jouw webshop verder kunt optimaliseren. Veel succes!

Kies jouw design!

Kies jouw design!

Maak jouw webshop uniek. Kies uit 50 templates en pas deze aan naar jouw smaak. Voeg uitgebreide omschrijvingen en tot wel 10 foto’s toe aan je producten. Perfectioneer de volledige beleving van je webshop, van het eerste bezoek tot de check-out.

Snel & veilig

Snel & veilig

Een goede webshop is er één die lekker werkt. Door een webshop te beginnen met Lightspeed kies je voor een snelle laadtijd van je pagina’s, veilige en makkelijke betaalmethoden en een breed scala aan verzendmethoden.

Niet iedere webshop heeft behoefte aan dezelfde functionaliteiten. Kijk daarom in onze App Store voor diverse koppelingen voor o.a. boekhoudprogramma’s en e-mailmarketing.

Open Source of SaaS?

Open Source is niet altijd zo voordelig als het lijkt. Om een webshop te starten met Open Source-software is technische kennis een vereiste. Je geeft al snel veel tijd en geld uit aan ontwikkelkosten en duur maatwerk, en dat nog voordat je bent begonnen met verkopen. Voor een SaaS platform betaal je elke maand een vast bedrag. Op die manier hoef je geen grote investeringen vooraf te doen, maar weet je direct waar je elke maand aan toe bent.

Schaalbaar

Bij groei komen nieuwe uitdagingen kijken: hogere bezoekersaantallen, meer producten om te importeren, eventueel internationale uitbreiding. Het SaaS platform van Lightspeed is gebouwd om met je mee te groeien.

Hosting & Updates

Alle Lightspeed eCommerce klanten maken gebruik van een platform waar experts continu aan doorontwikkelen. Dit betekent meer stabiliteit en geen lange ontwikkelingstrajecten waarbij jouw webshop komt stil te liggen. Ook software updates zijn standaard inbegrepen.

Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar

Onze developers zorgen er 24/7 voor dat jouw webshop goed werkt, een snelle laadtijd heeft en met een top design voor de dag komt.

We helpen niet je alleen met je webshop starten, je kunt bij Lightspeed ook altijd terecht voor aanvullende producttrainingen.

Haal het maximale uit je webshop. Hoe laat je je conversie stijgen? Hoe trek je meer bezoekers aan? Je vindt de laatste tips en tricks in onze blogs en white papers.

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .