Verkoop meer en lever de beste service
met een iPad kassasysteem

Het gebruik van een kassasysteem op de iPad kan in de retail een groot verschil maken. Het verbetert je klantenservice en zorgt voor meer verkoop. Ontdek hoe wij jouw bedrijf laten groeien.

Wees flexibel naar je klant

Consumenten hebben bepaalde verwachtingen wanneer ze gaan winkelen. Het accepteren van contant geld, pinpas of creditcard is een must, net als het aanbieden van bestellingen op maat, werken met tegoeden of cadeaubonnen. Doe alles met behulp van een iPad kassasysteem! Bied de beste service aan je klanten, zodat je een goede en langdurige band opbouwd.

Verbeter de productkennis
van je medewerkers

Des te meer informatie jouw personeel toegang toe heeft, hoe beter ze antwoord hebben op vragen van de klant. Met een iPad kassa heb je real-time voorraadinformatie en swipe je zo naar productdetails en gerelateerde producten. Help je verkoopmedewerkers om het beste uit elke interactie met de klant te halen, zodat bezoekers van jouw winkel telkens een unieke ervaring hebben.

Voeg een personal touch toe
en verhoog je klanttevredenheid

Je kunt geen prijskaartje hangen aan een persoonlijke band. Het winkelaanbod is groot, consumenten kunnen overal terecht, maar kiezen voor de winkels met een persoonlijke aanpak. Creëer klantprofielen binnen je kassasysteem, met klantinformatie waarbij je niet alleen adresgegeven kunt opslaan maar ook eerdere aankopen en persoonlijke notities.

"Lightspeed geeft je echt de mogelijkheid om de verkoop persoonlijker te maken. Een grote computer tussen ons en de klant in, dat zou niet goed voelen."

Dakota DiSanto, Retail Director bij DASH (bekend van de Kardashians)

Wees zo mobiel
als je klant

Help je personeel om de klant bij te houden met het gebruik van een mobiel kassasysteem. Geef hen iets in handen waarmee ze on-the-spot products kunnen opzoeken, veilig kunnen afrekenen en flexibel zijn. Houd je iPad draagbaar met gebruik van een draadloze geldlade, barcode scanner en bonnenprinter.

Versterk je merk

Customize je kassasysteem, zodat hij goed bij je winkel past. Je kunt direct je logo en iPad-achtergrond aanpassen, zodat je klant mee kan kijken op een display die de brand van jouw winkel uitstraalt.

Neem je bedrijf mee
waar je ook naartoe gaat

Een iPad-kassasysteem maakt het mogelijk je bedrijf altijd onder je arm met je mee te kunnen dragen. Connect met onze high-end omnichannel technologie, open de deuren van je winkel naar de online wereld. Er zit geen limiet aan groei als het aankomt op het runnen van een bedrijf.

Wil je weten of ons kassasysteem kan helpen bij jouw bedrijf en groei?