Met het iPad kassasysteem ben je altijd daar waar je klanten zijn

Verkoop, manage en laat je producten overal zien met een retail iPad kassasysteem.

Dezelfde functies. Ander device.

Eén stuk hardware, maximale mobiliteit, en alles wat je onderneming nodig heeft om verder te groeien.

 • Voorkom wachtrijen en verkoop vanuit elke plek in je winkel
 • Verbind betaalterminals en accepteer verschillende betaalmethoden
 • Bepaal de toegangsrechten voor je werknemers met werknemersrollen
 • Schaal op naar meerdere locaties met een eenvoudig, gebruiksvriendelijk platform

Verkoop aan meer klanten – online en offline.

Breid uit naar verschillende kanalen met geavanceerde software. Met één klik en één platform synchroniseer je. de voorraad van je fysieke winkels met je webshop. Zo houd je meer tijd én meer winst over.

 • Importeer de voorraad van al je locaties en manage je verzendingen vanuit de eCom backoffice
 • Zet eenvoudig een webshop op met een aanpasbaar, mobiel responsief template en synchroniseer je voorraad
 • Stuur klanten naar je fysieke winkel met een locatiepagina die altijd up-to-date is
 • Trek meer verkeer naar je webshop met ingebouwde SEO tools

"Lightspeed geeft je echt de mogelijkheid om de verkoop persoonlijker te maken. Een grote computer tussen ons en de klant in, dat zou niet goed voelen."
Dakota DiSanto, Retail Director bij DASH

Krijg de support waar je altijd al op hoopte.

Persoonlijke onboarding, onbeperkt 24/7 support, regelmatige check-ins, webinars, demo's, video's en gidsen: we hebben alles wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt – helemaal gratis.

 • Persoonlijke onboarding
 • Ruime keus uit gidsen, webinars, demo's en video's
 • Onbeperkt 24/7 support
Lightspeed Support
Lightspeed horeca harware

Hardware nodig? Hebben we ook.

Onze hardware is ontworpen om invloed te hebben op de snelheid van je werk, niet je portemonnee. Begin vanaf het begin of maak je bestaande set compleet met onze producten van de hoogste kwaliteit, afgestemd op jouw behoeften.

FAQ

Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen.

Hoe gebruik ik een iPad kassasysteem?

Zodra je de app op je tablet hebt gedownload en ingesteld, gebruik je het systeem zoals ieder ander kassasysteem, maar dan mobiel.

Hoe helpt een iPad kassasysteem mij ten opzichte van een kassasysteem op een desktop?

Met een iPad kassasysteem kun je je werknemers helpen bij te houden wat je klanten willen. Rust ze uit met interactieve producten, veilige betalingen en de flexibiliteit om de iPad retail kassa overal in de winkel te gebruiken. Zorg voor een portable kassasysteem door er een draadloze kassalade, barcodescanner en bonprinter op aan te sluiten.

Met een merkgebonden kassasysteem dat overal tot je beschikking staat, kun je een uitzonderlijke klantervaring bieden en zo meer verkopen. Voorkom wachtrijden door overal in de winkel te verkopen en beantwoord vragen on the spot via productinformatie die je overal tot je beschikking hebt. Breng veranderingen aan in je winkel door te allen tijde rapporten te analyseren en til je klantenservice naar een hoger niveau met een mobiel kassasysteem.

Hoeveel kost een iPad kassasysteem?

De prijzen zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Voor meer informatie, bekijk hier onze prijzen.

Wat is het grootste voordeel van mobiliteit?

Met een iPad kassasysteem heb je overal toegang tot het hart van je onderneming. Verbind met onze omnichannel technologie en breid je winkel uit naar nieuwe fysieke locaties of naar de online wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos, net zoals jouw ambitie.

Hoe kan een iPad kassasysteem mijn werknemers helpen?

Hoe meer informatie je werknemers kunnen vinden op je iPad kassa, hoe beter ze antwoord kunnen geven op de vragen van klanten. Met een iPad retail kasssasysteem hebben verkopers toegang tot real time voorraadinformatie, productdetails en aanbevolen producten. Help je werknemers het maximale uit elke klantinteractie te halen en zo een unieke klantervaring te creëren.

Zorgt een iPad niet voor een meer afstandelijke sfeer in mijn winkel?

Een persoonlijke benadering is onbetaalbaar. Ondanks het ruime winkelaanbod blijven klanten loyaler aan winkels die een persoonlijke klantervaring bieden. Maak klantprofielen aan in je retail iPad kassa door middel van aankoopgeschiedenis, contactinformatie en notities om ervoor te zorgen dat elke klant een unieke winkelervaring krijgt.

Hoe kan een iPad me helpen bij het versterken van mijn merk?

Personaliseer de uitstraling van je kassasysteem zodat deze aansluit bij het imago van je winkel. Upload je logo en wijzig de achtergrond van je iPad of tablet, zodat telkens wanneer je verkoopmedewerkers producten laten zien aan de klanten je merk duidelijk naar voren komt.

Kan ik de iPad kassa gebruiken met mijn eigen betaalterminal en hardware?

Van scanners tot een iPad kassastandaard, je kunt Lightspeed verbinden met verschillende soorten hardware en betaalterminals (afhankelijk van je regio). Neem contact op met een van onze experts of bekijk de supportpagina om erachter te komen welke specifieke hardware en betaalterminals wij ondersteunen.