De Pizzabakkers

Amsterdam, The Netherlands

De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers kom je voor echte houtoven pizza's en prosecco. Een lokaal succes opgezet door vier Amsterdammers. Alle filialen van Amsterdam tot Haarlem draaien op Lightspeed Restaurant. Mede-eigenaresse Siang-Lan Go vertelt over het succes en hoe zij deze locaties managet.

De Pizzabakkers - Plantage Kerklaan, Amsterdam

Mede-eigenaar Siang-Lan Go aan het woord over het succes van De Pizzabakkers en het managen van meerdere locaties met Lightspeed.
Het is onze missie om iedereen lekkere pizza's te laten proeven, met originele Italiaanse ingrediënten. We groeien hard met zes locaties in Nederland. Lightspeed helpt ons overzicht te houden. Met zoveel locaties - en meerdere eigenaren - wilden we sowieso voor een kassasysteem in de cloud gaan. En de horeca insteek van Lightspeed past goed bij ons bedrijf.

Real-time meekijken

Je hebt overal en op elk apparaat toegang tot Lightspeed. "We kunnen precies zien hoe het met al onze pizzabakkerijen gaat: welke pizza's goed verkopen en wat de omzet is. Dat alles in de cloud staat is heel fijn, en van deze tijd. We hebben overzicht nodig om te kunnen groeien." Zelfs als je op vakantie bent kun je even kijken hoe het met je bedrijf gaat. "Nou.. als ik op vakantie ben kijk eigenlijk niet hoor." lacht Siang-Lan.

De wekelijkse special

Pizza van de Maand. Lunch van de week. Dolce van de dag. Wanneer je net als De Pizzabakkers wisselende specials hebt, wil je gemakkelijk het menu kunnen aanpassen. Het liefst meteen voor alle locaties. Lightspeed snapt dat en helpt het overzicht houden: van tafel tot keuken.

Tafelindeling

Indeling binnen en terras
Als het herfst of winter is in Amsterdam - en de wind is guur - dan zitten mensen graag binnen. De Pizzabakkers heeft gezellige hoekjes om een warme cappuccino te drinken. En lange tafels om met je vrienden of familie te kunnen lunchen of dineren. "In de zomer hoeven wij ook niet veel aan de tafelindeling te doen" zegt eigenaresse van de De Pizzabakkers. "Er komen tafels op het terras bij. En als mensen hun pizza mee naar het park willen nemen, dan is dat een 'to-go tafel', dus dat is makkelijk."

Gemakkelijk zelf aan te passen
Schuif jij wel vaak met tafels in je restaurant, bakkerij of cafe? Met Lightspeed kun je heel gemakkelijk de tafelindeling aanpassen. Dit gaat binnen enkele swipes en kliks. Er is geen installateur of expert voor nodig. Dit kun je zelf, mits je management gebruikersrechten hebt op het systeem.

Gemakkelijk wijzigen

Extra kaas? Een citroentje in je water? Een pizza zonder ham?
Als het op eten aankomt hebben mensen veel additionele wensen. En met pizza's zijn er zoveel toppings mogelijk dat het toevoegen of weglaten van een ingredient met een druk op de knop moet kunnen. Lightspeed maakt dit heel visueel en daarom gebruiksvriendelijk. Staat een optie er niet bij, dan kun je een notitie toevoegen. Komt een verzoek vaker voor? Dan kun je voor de volgende keer een snelknop toevoegen. Dit kan vanachter je pc of iMac, hier heb je geen installateur voor nodig. Alleen inlogcodes en toegang tot internet.

Gratis Lightspeed Restaurant Proefperiode

Probeer ons product gratis — ontdek hoe het jouw onderneming kan veranderen.