SEOshop is nu Lightspeed!

SEOshop is in november 2015 overgenomen door Lightspeed.
We hebben daarom een nieuwe branding! Geen SEOshop blauw meer, maar Lightspeed rood.

Over de overname

"Toen wij 7 jaar geleden met SEOshop begonnen, hebben wij elk uur besteed aan het bouwen van het meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke e-commerce platform van Europa. Met de ervaring en omvang die SEOshop en Lightspeed samen hebben, kunnen we sneller innoveren en onze klanten op korte termijn een omnichannel-oplossing bieden. " -

- Ruud Stelder, directeur SEOshop.

Wat betekent de overname voor jou?

Wat betekent de overname voor jou?

Het betekent dat je het beste van twee werelden krijgt. Ten eerste blijf je support krijgen van ons team in Amsterdam, zoals je dat van ons gewend bent. Ook zullen we jouw webshop(s) blijven hosten bij Netground in Amsterdam. Maar het wordt nog beter!

Internationale groei en innovatie
Samen met Lightspeed zijn we in staat om je nog beter van dienst te zijn. We gaan nog meer investeren in onze producten. En we krijgen daar kennis en hulp bij vanuit Montreal. We hebben meer dan 480 specialisten die jouw onderneming lokaal ondersteunen en (internationaal) laten groeien!

Haal voordeel uit de samenwerking

Haal voordeel uit de samenwerking

De gouden combinatie
Onderzoek wijst uit dat 40% van de SEOshop-webwinkeliers ook een offline winkel heeft of plannen heeft om die te openen. Consumenten winkelen zowel online als offline en een combinatie daarvan (omnichannel) is goud waard.

Lightspeed Retail: hét iPad kassasysteem voor winkeliers
Lightspeed Retail is het populairste kassasysteem - ook wel POS - van Noord-Amerika. Door de overname is dit kassasysteem nu ook verkrijgbaar in Nederland. En natuurlijk bieden wij onze SEOshop-klanten de mogelijkheid om met korting dit product af te nemen voor hun offline winkel.

Wist je dat..

Wist je dat..

..we ook kassasystemen voor restaurants, bars en cafés hebben?

Het Lightspeed Restaurant flexibele kassasysteem is ontwikkeld in België speciaal voor de horeca. Speerpunten zijn snelheid en gemak. Iedereen kan vanaf de eerste dag direct bestellingen doorsturen naar de keuken. Er is geen dure hardware vereist, het systeem draait op de iPad, iPod of iPhone.

Ervaring gecombineerd met innovatie

Dankzij jarenlange ervaring weten we bij Lightspeed alles over e-commerce, retail en restaurantsoftware. De e-commerce afdeling van ons bedrijf was al langer in de markt onder de naam SEOshop opgericht in 2008. In november 2015 werd SEOshop officieel door Lightspeed overgenomen en is nu een integraal onderdeel van het Canadese bedrijf.

We hebben ervaring, kennis, technologie en innovatie op wereldwijd niveau, wij willen onze klanten het beste product op de markt bieden. Voor de bestaande SEOshop-klant zijn er geen veranderingen in het dagelijks gebruik van het eCom-product. De webwinkelsoftware blijft zoals je gewend bent vanuit Nederland beheerd en ondersteund.

Open nu je webshop! Start een gratis demo

 • Retail

  Waardoor laat jij je leiden bij zakelijke beslissingen? Haal de hulpmiddelen in huis waarmee je je klanten de beste winkelbeleving kunt aanbieden, ongeacht of je nu één of meerdere winkels hebt.

  Ontdek Retail
 • Restaurant

  Een succesvol restaurant heeft een betrouwbaar POS-systeem nodig. Stroomlijn essentiële werkprocessen en concentreer je op datgene wat echt belangrijk is — de interactie met nieuwe en bestaande klanten.

  Ontdek Restaurant
 • eCommerce

  Ga snel en eenvoudig online met je onderneming. Een online platform is de beste manier om je klanten en gasten erbij te betrekken.

  Ontdek eCommerce