Adcurve - Overal winstgevend adverteren

Variabele prijs
 • Screenshot

Omschrijving

 • Direct perfecte feeds voor elk advertentiekanaal
 • Inzicht in de winstgevendheid van elke advertentie 
 • Eén tool om advertenties op al je kanalen te beheren

 

 

 

"Adverteer op meer dan 300 kanalen zoals Google AdWords, Beslist.nl, Marktplaats en Fashionchick.nl"


Waarom AdCurve?

Met online adverteren kan je je omzet snel vergroten, maar ook de kosten nemen toe. Hoe zorg je dat al je advertenties meer opleveren dan ze kosten?

 

Met AdCurve kan je makkelijk en snel op elk advertentiekanaal adverteren en krijg je inzicht in de winstgevendheid van elke productadvertentie. Als producten of categorieën meer kosten dan ze aan marge opleveren, genereert AdCurve tips om die producten te deactiveren. Je campagne op bv. Beslist of Google Shopping is daardoor altijd winstgevend.

 

Adverteer gemakkelijk op o.a.:

 

 • Google Adwords (Shopping, Dynamic Search Ads en Remarketing)
 • Marktplaatsen (Beslist Winkelwagen, Marktplaats, Admarkt, Bol.com)
 • Vergelijkingssites (Beslist, Kieskeurig, Tweakers, Vergelijk, Twenga, Kelkoo, Hardware.info, Fashionchick, Ciao Shopping, etc.)
 • Affiliate netwerken (Tradetracker, Zanox, Daisycon)
 • Social (Facebook Dynamic Ads)

 

Voor elk advertentiekanaal rekenen we een bedrag vanaf € 19,50 per maand. Probeer de AdCurve App nu 30 dagen gratis!

 

Hoe werkt het precies?

Deze App is makkelijk en snel te installeren. AdCurve haalt dan direct de producten op en plaatst tags op je shop voor het meten van de resultaten. In AdCurve kan je vervolgens een advertentiekanaal selecteren en toevoegen. De productfeed voor dat kanaal wordt dan direct volgens de specificaties van de publisher aangemaakt en verstuurd naar de publisher.

 

Als je een kanaal installeert zorg wel dat je daar al een account hebt.

 

AdCurve vraagt bij veel publishers autorisatie om de kosten per advertentie op te mogen halen. Deze kosten worden gebruikt om de resultaten en de winstgevendheid van elke advertentie te tonen en tips te genereren. In AdCurve kan je makkelijk en snel producten selecteren en pauzeren, labels toevoegen of categoriseren. Meer informatie over de features van AdCurve staan hier op onze site.

 

AdCurve stuurt je direct een email als de eerste bezoeken van de kanalen binnenkomen. Nadat er voldoende relevante data is verzameld, zal AdCurve automatisch tips genereren voor het verbeteren van de resultaten. Denk aan tips over specifieke product advertenties, categorieën of merken met een negatieve ROI of ontbrekende content. De tips zijn geprioriteerd en meestal direct uit te voeren.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Direct perfecte feeds voor alle kanalen
 • Inzicht in de winstgevendheid (ROI) van elke advertentie op elk kanaal
 • Geautomatiseerde tips voor verliesgevende producten en categorieën
 • Makkelijk en snel zelf nieuwe publishers toevoegen (inclusief de tags/pixels)
 • Vanaf € 19,50 per maand

 

Over partner

Sinds 2008 ontwikkelt Shop2market technologie voor het optimaliseren van online campagnes. Ons adagium is altijd winstoptimalisatie geweest. We hebben sinds onze oprichting in 2008 veel onderzoek en ontwikkeling gedaan om de ROI van advertenties inzichtelijk te krijgen. Dat heeft geleid tot unieke patenten voor cross-device tracking en conversie attributies. We kunnen daardoor beter dat wie dan ook de ROI van een advertentie bepalen. De ROI van elke advertentie is de basis voor winstmaximalisatie.

 

Daarom hebben we nu AdCurve ontwikkeld, een tool die online retailers helpt hun winst uit online marketing te maximaliseren. AdCurve berekent de ROI van elke advertentie en verwerkt die resultaten tot ‘actionable’ tips, zoals tips per categorie, prijslevel of merk. De tips worden gesorteerd op basis van de verwachte winstgroei.

 

Voor retailers is AdCurve zeer eenvoudig in gebruik. AdCurve kan al binnen een minuut geïnstalleerd zijn. Daarna wijst alles zich vanzelf. Er zijn geen trainingen nodig en met de tips is het optimaliseren van campagnes een kwestie van minuten!

 

Extra informatie

 • AdCurve is geschikt voor retail webshops met 100 tot 100.000 producten
 • AdCurve is het meest geschikt voor webshops met minimaal 100 orders per maand
 • AdCurve kan alleen gebruikt worden als je een actief account hebt bij het desbetreffende advertentiekanaal

 

Support 

Klik hier voor support en vragen over Adcurve.

Voorbeeld