Adcurve - Overal winstgevend adverteren

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

  • Vergroot de zichtbaarheid van je advertenties met krachtige content rules en mapping (categorie, geslacht, leeftijdsgroep)
  • Inzicht in de werkelijke winstgevendheid van elke productadvertentie
  • Optimaliseer advertentiekanalen (automatisch aanpassen CPC biedingen, performance gebaseerde rules, data-driven tips)
 

 

"Met AdCurve heb ik de winst uit mijn advertentiekanalen met meer dan 50% verhoogd"


Waarom AdCurve?

Om de winst uit je advertenties te laten groeien! Met online adverteren kan je snel meer omzet maken, maar dan nemen ook de kosten toe. Daarom moet je campagnes optimaliseren, wat veel kennis en tijd vereist. AdCurve neemt dit voor je uit handen.

AdCurve is er al voor € 19,50 per advertentiekanaal per maand. Probeer de AdCurve App nu 30 dagen gratis! Je kunt ons altijd bereiken voor gratis support.

 

Hoe werkt het precies?

AdCurve is heel eenvoudig te installeren. Volg de 3 stappen in de installatiewizard en je bent binnen een paar minuten klaar.

 

Connect

AdCurve haalt direct de product data op uit je webshop. Koppel met je Google Adwords account zodat dagelijks de kosten per advertentie worden opgehaald. Gebruik rules om de producten te selecteren waar je mee wilt adverteren. Product feeds zijn verleden tijd! Met AdCurve is je product data is altijd up-to-date met content API's.

Analyze

AdCurve analyseert de bijdrage van ieder advertentiekanaal in de customer journey, de werkelijke kosten per advertentie en de marge die je op iedere order maakt. Je ziet per advertentie de exacte ROI.

Optimize

Optimaliseer je campagnes met bid management en voer de tips uit waardoor je je winst maximaliseert.

 

Volg hier onze gratis webinars over campagne optimalisatie.

 

Over AdCurve

Het is onze missie om te helpen de winst uit je online marketing campagnes te maximaliseren. Daarom hebben we AdCurve ontwikkeld, een unieke tool die de exacte ROI van iedere advertentie berekent. Wij geloven in objectieve en statistische inzichten. We geven deze inzichten en, gebaseerd op die inzichten, genereren we tips en adviezen waarmee je de winst uit je online marketing aantoonbaar verhoogt.

 

Extra informatie

Met AdCurve adverteer je gemakkelijk op meer dan 100 advertentiekanalen, o.a:

 

  • Google Adwords (Shopping, Dynamic Search Ads en Remarketing)
  • Marktplaatsen (Beslist Winkelwagen, Marktplaats, Admarkt, Bol.com)
  • Vergelijkingssites (Beslist, Kieskeurig, Tweakers, Vergelijk, Twenga, Kelkoo, Hardware.info, Fashionchick, Ciao Shopping, Kleding.nl, Shopalike, etc.)
  • Affiliate netwerken (Tradetracker, Awin(Zanox), Daisycon)
  • Social (Facebook Dynamic Ads)

 

Support 

Klik hier voor support en vragen over Adcurve.

Voorbeeld