Advanced Product Pricing [OMNI]

€59,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Afwijkende prijzen tonen per klant, klantgroep of land.
 •  

   

   

   

  Let op: Deze versie is voor Lightspeed Omnichannel gebruikers. Voor Lightspeed E-com gebruikers is een aparte versie van de Advanced Product Pricing App beschikbaar.

   

  Waarom Advanced Product Pricing?

  Met Advanced Product Pricing kun je afwijkende prijzen tonen per klant, klantgroep of land. Zodra klanten inloggen in jouw webshop, zullen de prijzen getoond worden die voor de desbetreffende klant van toepassing zijn.

   

  Hoe werkt het?

  Advanced Product Pricing biedt de volgende mogelijkheden:

   

  • Prijzen per klantgroep: Je stelt een prijs in per product voor een specifieke klantgroep. Advanced Product Pricing herkent binnen welke klantgroep de ingelogde klant valt, en past de prijzen in de webshop daarop aan.
  • Prijs per klant: Je stelt een prijs in per product voor een specifieke klant. Advanced Product Pricing herkent de ingelogde klant, en past de prijzen in de webshop daarop aan.
  • Prijs per land: Je stelt een prijs per product in voor een specifiek land. Advanced Product Pricing herkent het land van de ingelogde klant, en past de prijzen in de webshop daarop aan.

   

  Compatibiliteit

  Let op: Advanced Product Pricing werkt niet samen met kortingsregels, productbundels en staffelprijzen.

  Om kortingsregels te laten werken met Advanced Product Pricing, kan contact op worden genomen met onze support afdeling. Meerprijs: € 10 p.m.

   

  Advanced Product Pricing werkt met alle standaard thema's uit de Lightspeed theme-store. Indien er maatwerk is verricht aan het thema, kan het zijn dat wij enkele aanpassingen moeten doen in Advanced Product Pricing tegen meerprijs.

   

  Over CMDC

   

  We zijn CMDC. Wij leveren maatwerk en ondersteuning voor de apps van Monkey Ventures voor jouw e-commerce store. Onze plug-and-play Apps zorgen voor een toenemende omzet en een efficiënter proces. Je kunt je nu richten op zaken die echt belangrijk zijn, zoals het uitbouwen van je business.

   

  Over Monkey Ventures

   

  Monkey Ventures ontwikkelt en host Apps voor jouw e-commerce store. Met eigen servers in o.a. Nederland, Duitsland, Finland en de USA zijn we altijd dichtbij en onafhankelijk van de hosting van derden.

   

  Bekijk al onze Apps.

   

  Support

   

  Vragen, nieuwe ideeën of feedback? Neem contact met ons op via [email protected].

Voorbeeld