Boekuwzending.com

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

  • Alles in één oplossing
  • 100% glimlach garantie
  • Makkelijk en snel

 


 

VAN ENVELOP TOT OLIFANT

Heb jij iets heel anders te verzenden dan een pallet of een pakket maar je weet niet hoe? Het Boekuwzending team kan niet wachten om dit voor jou te regelen!

 

 

Alles in één

Is pakketten verzenden niet het enige wat jij doet? Heb je bijvoorbeeld ook pallets of documenten? Dit kan Boekuwzending.com ook voor jou regelen! Wil je één aanspreekpunt, een persoonlijke verzendtool en een snelle glimlach? Vraag dan snel jouw persoonlijke account aan!

100% glimlach garantie

Het aller-aller-allerbelangrijkste bij Boekuwzending.com is het bezorgen van een snelle glimlach. Dit doen wij op heel veel verschillende manieren door o.a. ons klanthousiasme, onze snelle reactietijd en iedere dag 2% beter te zijn. Daarom zijn wij ook super trots op onze klantenbeoordeling van een 9,2! Wanneer mogen wij jou een glimlach bezorgen?

Makkelijk & snel

Binnen 10 seconde een passende prijs voor het verzenden van pakketten? Boek vandaag nog en de chauffeur komt de volgende werkdag bij je langs. Pakketten verzenden is nog nooit zo makkelijk geweest. Helemaal met onze gratis verzendtool. Heb jij al een account opgevraagd? Bij ons zit je nergens aan vast!

 

Aan de slag

1) Zorg dat in het bezit bent van een Boekuwzending account, hier vraag je 'm gratis aan.

2) Installeer deze app

3) Klaar! Alle zendingen komen nu automatisch binnen in ons systeem. Je kunt verzendlabels aanmaken wanner het jou uitkomt.

 

Heb je vragen?

Onze transportspecialisten staan telefonisch en via e-mail voor je klaar: