Exclusieve aanbieding: krijg tot 25% korting op Lightspeed eCom*

Bespaar nu

Bon App

Gratis
 • Screenshot

Omschrijving

 • Direct toegang tot duizenden nieuwe klanten
 • Focus op jouw klantrelatie en data
 • Genereer meer omzet uit bestaande en klanten met doelgerichte campagnes. 
 • Geoptimaliseerde koop / after-sales ervaring 
 •  

  Wat doet de Bon App? 

  Bon helpt jouw winkelervaring te verbeteren. Het biedt de tools die elke grote webshop heeft, maar dan voor jouw webwinkel. En dat alles met de focus op de consument. Voor de consument is het makkelijker om al haar bestellingen in één overzicht te zien. Vanuit daar kunnen bestellingen eenvoudig geretourneerd worden, en kan er bij eventuele vragen gechat worden met de winkelier. 

   

  Jij als winkelier, kan gerichte campagnes opzetten om bestaande klanten terug te winnen maar ook nieuwe klanten naar je toe te trekken. Een win-win situatie en dat op no-cure-no-pay basis.

   

  Waarom de Bon App? 

  Wist je dat gemiddeld maar 15-20% van de klanten, meerdere bestellingen plaatst? Dit terwijl elke klant bij een goede ervaring 10-15x sneller geneigd is een herhaalbestelling te plaatsen? Op marktplaatsen zijn deze gemiddeldes veel hoger. Wie is daar de winnaar? De marktplaats, zij verdienen vaak meer dan de webwinkel zelf.

   

  Dat is onterecht! Daarom hebben we Bon opgezet, met als doel dezelfde ervaringen en features te bieden, tegen een eerlijkere prijs. Doe je het als webwinkel goed? (Service, tevredenheid etc) dan moet je daar in je commissie voor worden beloond. Komt een klant terug? Dan heb jij als winkelier ook iets goeds gedaan, dan daalt je commissie. Zo creëeren we een gezamelijk doel, meer klanten en meer herhaalbestellingen. En dat alles waarbij jij eigenaar bent van jouw klanten en data. 

   

  Installatie:

  1. Klik op Apple App Store / Google Play Store
  2. Creëer een account
  3. Connect je webwinkel
  4. Check de campagnes

   

  Hulp nodig? 

  Heb je vragen, opmerkingen, ideeën en/of feedback? Neem contact op met [email protected]