booxi online booking

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

  • Geef je klanten de mogelijkheid om afspraken in te plannen met jou online.
  • Bevestig automatisch afspraken en verstuur herinneringen via email en sms.
  • Volledig configureerbare diensten én afspraak regels, waardoor jij je kan focussen op je werk.

 

 

Waarom booxi?

Laat Booxi een gedeelte van het werk doen, zodat jij je kan focussen op de dingen die jij het leukst vind aan jouw business. Laat jouw klanten online een afspraak maken en dan doet onze virtuele assistent de rest van het werk m.b.t. Je beschikbaarheid, het versturen van bevestigingen via email en sms, het bouwen van jouw klantenbestand, het analyseren van jouw date om advies te geven en marketing georienteerde opgaven voor je te doen, inclusief sociale netwerken.

 

Hoe werkt het?

Je registreert je gemakkelijk online en maakt je profiel aan, dan ben je klaar om te beginnen. Je krijgt een website waar jouw aangeboden diensten weergegeven zijn en klaar is om online online afspraak reserveringen te ontvangen. Booxi verstuurd vervolgens afspraak bevestigingen en herinneringen naar jouw klanten (inclusief sms herinneringen) - dit bespaart je veel tijd en geld.

 

Booxi Functionaliteiten

Booxi afspraak reservering

Beheer snel en gemakkelijk jouw afspraken, of laat je klanten online reservering naar hun eigen willen en bespaar tijd door de vermindering van telefonische reserveringen.

 

Client Relationship Management

booxi sends email and SMS appointment confirmations and reminders to your clients, and keeps client records for you.

 

Klantrelatie management

Booxi stuurt email én sms afspraak bevestigingen en herinneringen naar jouw klanten, en houdt jouw klant gegevens voor je bij.

 

Beheer jouw business online

Booxi geeft je waar je ook bent controle over jouw afspraken en klanten. Je gebruikt misschien een tablet op werk, thuis een desktop en een smartphone tijdens het reizen. Je hebt beveiligde toegang naar jouw gecentraliseerde data, waar je ook bent.

 

Online aanwezigheid

Booxi creëert een website voor jou, optimaliseert de website qua SEO, houdt de website up to date en plaatst jouw website in een online adresboek.

 

Meer Informatie

  • Installatie gids kan hier gevonden worden.
  • Gratis proefperiode van 30 dagen om te kijken of booxi voor jou werkt, geen toewijding en credit card nodig om je aan te melden. 

  • De interface en support is in het Engels

Support

  • Je kan onze klantenservice bellen op: +1 (514) 419-6496 Tussen 9:00 AM tot 5:00 PM (EDT).
  • Je kan ons ook bereiken via ons online vragenformulier
Voorbeeld