Channable

Variabele prijs
 • Screenshot

Omschrijving

 

Over Channable

 

 "Genereer meer traffic en omzet met de Channable tool"

 

Waarom kies je voor Channable?

Channable maakt het beheer van online marketingkanalen een stukje eenvoudiger. Zeg voorgoed vaarwel tegen het verspillen van tijd aan het voldoen aan de vereisten van verschillende kanalen, het eindeloos indelen van categorieën, het beheren van meerdere plug-ins en tools voor verschillende kanalen, te veel geld uitgeven aan advertenties met lage kwaliteitsscores, en nog veel meer.

Genereer meer traffic naar je webshop, koppel deze met verschillende online marktplaatsen, en ontvang orderinformatie allemaal vanaf één plek.

De geavanceerde regels van Channable helpen je om het versturen van je producten naar elk kanaal nauwkeurig te regelen, advertenties te optimaliseren, en de inhoud ervan te verrijken. Kosten worden geminimaliseerd, terwijl de impact van je campagne alleen maar groter wordt.

Wat is het voordeel?

 • Bespaar tijd, geen handmatig werk meer
 • Meer relevante traffic naar je website
 • Genereer meer omzet
 • Verbeterde kwaliteitsscore van je advertenties
 • Nederlands bedrijf, met een kantoor in Utrecht

 

Wees zichtbaar over de hele wereld en verkoop onder andere in Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Spanje, en nog veel meer.

Integraties met: Google Shopping, Google Ads, Bing Ads, Google Analytics, Bol.com, Marktplaats, Beslist, Kieskeurig, Vergelijk.nl, Amazon, eBay, Awin, idealo, real.de, FNAC, CDiscount, Spartoo, VidaXL, Cool Shop, AdRoll, PriceGrabber, Pricerunner, Fashionchick, Tradetracker, Tradedoubler, Rakuten, Webgains, DoubleClick, Spartoo, Criteo, Prisjakt, custom csv, custom xml en meer dan 1000 anderen.

 

Hoe werkt het?

 

 

Installatie

 1. Maak een Channable account aan
 2. Bekijk ons aanbod van kanalen en kies met welke je verbinding wil maken
 3. Gebruik de slimme regels en de categorisatie om je productinformatie helemaal op orde te maken
 4. Stuur de juiste informatie door in de Voltooien/Opbouw stap
 5. Maak een keuze uit een van onze abonnementen! Deze starten al vanaf €29,- per maand, en verschillen in het aantal items dat je in Channable importeert, het aantal projecten, en het aantal kanalen dat je wil gaan gebruiken. De prijzen zijn te vinden op onze website.
 6. Zet je producten online!

 

Vragen?

 Het Channable team neemt nadat je een account hebt aangemaakt contact met je op om je plannen te bespreken! Als je daar niet op kunt wachten kun je ons uiteraard altijd telefonisch bereiken, of via de email.

Daarnaast kun je veel antwoorden op je vragen in het Channable helpcenter (ook in het Nederlands!) vinden, of in een van onze webinars.

 

Prijzen
Alle prijzen, zoals hieronder weergegeven, vindt u op onze prijspagina

 

 

pricing

Voorbeeld