Exclusieve aanbieding: krijg tot 25% korting op Lightspeed eCom*

Bespaar nu

Color Swatches

€12,50 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 •     Werk met stalen om visueel de verschillende productvarianten voor te stellen
 •     Gebruik de kleurkiezer voor een vlotte kleurkeuze en configureer stalen met vaste kleuren
 •       Voor complexere opties zoals patronen of voor een meer gedetailleerde voorstelling, kunt u afbeeldingen uploaden met staalkaarten van de verschillende productvarianten.
 •  


   

   

  "Voeg visueel de nodige flair toe en toon op doeltreffende wijze de verschillende productvariantkeuzes”

   

   

  Waarom de Color Swatch App? (= een App voor kleurstalen)

  Dankzij de AdVision Color Swatch App kunt u een afbeelding uploaden of een kleur selecteren, voor elk van de verschillende productvariantkeuzes, zodat uw klant kan zien hoe de keuze er echt uitziet alvorens deze te selecteren. Het beheersmenu van de App biedt ondersteuning aan in verschillende talen en met flexibele formaatkeuze van de staalkaarten.

   

   

  Hoe werkt het?

  Tijdens de installatie wordt u doorverwezen naar onze website voor het beheer van de App om er in te loggen met een bestaand account (indien u voorheen al bij ons een LightspeedeCom App aankocht)OFom een nieuwe account aan te maken bij ons voor de installatie en het beheer van deze en toekomstige Apps die u bij ons zult aankopen voor LightspeedeCom.

   

  Van zodra u een account hebt aangemaakt of bent ingelogd met uw bestaande account, wordt de App automatische geïnstalleerd om vervolgens uw productcatalogus te importeren in uw AdVision account (gebruik makend van onze Catalog CloneApp, die tegelijk en samen met de ColorSwatch App wordt geïnstalleerd) om vervolgens te starten met de opmaak van de staalkaarten voor uw producten.

   

  Wat zijn de voordelen?

  •     Meertalig
  •     Eenvoudig te installeren
  •     Upload een afbeelding of een kleur voor elke productvariantkeuze (ongelimiteerd aantal afbeeldingen)
  •     Stel de grootte in van de afbeeldingen en de kleurstaalkaarten zullen worden getoond op (max 150px

  beeldbreedte)

   

  Betreffende AdVision eCommerce

  De specialiteit van AdVision bestaat in het aanbieden van oplossingen op maat van de klant en aanbieden van support voor eCommerce webwinkels, gebouwd op een ruime waaier van eCommerce platformen en verbonden met de allerbeste Point-of-Saleapplicaties die men gebruikt in de detailhandel.

   

  Wij werken voor klanten van overal ter wereld en indien u wanneer dan ook met ons zou willen chatten betreffende uw ‘dromen, wensen en ambities’ betreffende uw online webwinkel of website, aarzel dan niet om ons te contacteren. Ontdek AdVision eCommerce. Probeer onze Age Verification Appdie we recent publiceerden.

   

   

  Extra Informatie

  De management interface is beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Nederlands en Duits.

   

   

  Support

  Voor de basis handleidingen en desetup-informatie, bezoek onze documentatie hier. Probeer ook onze video handleiding.

  Het AdVision Support Team is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 16u30 PacificStandardTime.U kunt echter 24/7 bij ons terecht voor uw vraag of verzoek tot support via onze collaboratieve support– stuurt ons al uw vragen tot support door per e-mail naar  [email protected]

Voorbeeld