Combi Product

€19,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

  • Combineer producten in één pakket.
  • Zodra het hoofdproduct wordt besteld, wordt de voorraad van alle subproducten bijgewerkt.

   


   

  Waarom Combi product?

  Stel je voor, je verkoopt verschillende producten die bestaan uit meerdere sub-producten die samen één geheel vormen. Omdat jij en je klanten liever geen onderdelen missen en in een rompslomp van retourneren, bijwerken van voorraden en ontevredenheid terecht komen, hebben wij Combi Product ontwikkeld.

   

  Hoe werkt Combi product?

  Met de Combi Product App toon je meerdere producten als één product. Je koppelt meerdere subproducten aan een hoofdproduct. Zodra een bezoeker het hoofdproduct bestelt in jouw webshop, zal de voorraad van je hoofdproduct én alle subproducten worden bijgewerkt. Enkel het hoofdproduct zal zichtbaar zijn in de winkelmand en op de orderbevestiging.

   

  Installatie

  Stap 1: Installeer de App en login. (je inloggegevens worden per mail verstuurd)

  Stap 2: Voeg een hoofdproduct toe.

  Stap 3: Koppel één of meerdere producten aan je hoofdproduct.

  Stap 4: Sla je configuratie op. Combi Product doet de rest.

   

  Over CMDC

   

  We zijn CMDC. Wij leveren maatwerk en ondersteuning voor de apps van Monkey Ventures voor jouw e-commerce store. Onze plug-and-play Apps zorgen voor een toenemende omzet en een efficiënter proces. Je kunt je nu richten op zaken die echt belangrijk zijn, zoals het uitbouwen van je business.

   

  Over Monkey Ventures

   

  Monkey Ventures ontwikkelt en host Apps voor jouw e-commerce store. Met eigen servers in o.a. Nederland, Duitsland, Finland en de USA zijn we altijd dichtbij en onafhankelijk van de hosting van derden.

   

  Bekijk al onze Apps.

   

  Support

   

  Vragen, nieuwe ideeën of feedback? Neem contact met ons op via [email protected].

Voorbeeld