Complies Dropshipping

€29,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Start vandaag nog met dropshipping via Complies
 • Geen voorraad, minimale kosten en logistieke afhandeling door de leverancier
 • Geschikt voor webshops op het gebied IT
 •  


   

  "Complies zorgt voor de oplossing als u geen voorraad wilt houden en niet de logistieke afhandeling en distributie wilt verzorgen."


  LET OP: Voordat je deze app kunt gebruiken, dien je klant te worden bij Complies.

  Waarom Complies?

  Complies BV is sinds 17 jaar de IT distributeur en kennis-partner voor allersoorten dealers met fysieke winkels, kantoor aan huis en webshops. 17 jaar ervaring in de IT wereld maakt Complies BV een stabiele factor binnen de Nederlandse markt van IT distributeurs.

   

  Complies zorgt voor de oplossing als u geen voorraad wilt houden en niet de logistieke afhandeling en distributie wilt verzorgen. U verzorgt de verkoop, wij houden de voorraden en leveren aan uw klant.

   

  Wij leveren o.a. producten op het gebied van IT. Wilt u weten welke producten wij leveren? Neem dan contact met Complies op.


  Hoe werkt het?

  Dropship is een verkoopvorm waarbij u verkoopt zonder zelf voorraad te houden en ook niet voor de distributieafhandeling zorgt. Het voorraadhouden en verzenden verzorgen wij voor u. Wij zorgen voor het assortiment, u zorgt voor de verkoop, wij zorgen voor de logistieke afhandeling, makkelijk toch?

   

  Met de “Complies”-app voor uw Lightspeed webwinkel kunt u automatisch uw Complies-producten importeren en deze up-to-date houden. Zo worden nieuwe producten automatisch in uw Lightspeed webwinkel geïmporteerd, en wordt van reeds bestaande producten onder andere de voorraad bijgewerkt. Hierdoor heeft u altijd een actuele productcatalogus; producten die niet meer leverbaar zijn worden automatisch verwijderd. Daarnaast zorgt deze app er ook voor dat (uw nieuwe) orders automatisch naar Complies worden doorgestuurd.

   

  Zo ziet het proces er uit:

  1. Open een Lightspeed webshop
  2. Contacteer Complies via email, telefoon of website
  3. Maak afspraken over de voorwaarden en informeer naar het productaanbod
  4. Installeer Complies dropshipping via de App Store
  5. Selecteer welke producten en/of categorieën je wilt importeren
  6. Import alle productinformatie zoals afbeeldingen, teksten en afmetingen
  7. Start met verkopen


  Extra voordelen Complies:

  • Alles leverbaar uit eigen voorraad
  • Geen verzendkosten boven de 250 euro *
  • Uitgebreid partner programma's
  • Directe koppeling met Lightspeed

  * Deze informatie kan aan verandering onderhevig zijn. Voor de actuele voordelen en voorwaarden neemt u contact met Complies op.

   

  Over Dyvelopment

  We zijn een bedrijf dat prachtige websites en webshops ontwikkelt. Daarnaast zijn we expert op het gebied van Lightspeed-maatwerk en ontwikkelen we zowel technische als grafische oplossingen. Maatwerk of extra functionaliteit nodig voor uw Lightspeed webwinkel? Neem dan contact met ons op via de website http://www.dyvelopment.nl.

   

  Extra informatie
  LET OP: Voordat je deze app kunt gebruiken, dien je klant te worden bij Complies. Complies keurt iedere aanvraag en heeft het recht om klanten te weigeren.

   

  Support 

  Bekijk de documentatie voor de uitleg over het gebruik van deze app. Voor vragen kunt u ook contact opnemen per email. We proberen dan (ook 's avonds!) zo spoedig mogelijk te reageren.

Voorbeeld