DataFeedWatch - Shopping Feeds

Variabele prijs
 • Screenshot

Omschrijving

 • Optimaliseer data feeds voor meer dan 2 000 kanalen (Google, Facebook, Bol.com, Marktplaats, Amazon, Bing, eBay, etc.);
 • Verbeter de prestaties van je campagnes met DFW-Analytics;
 • Betaalbaar en eenvoudig in gebruik;

 •   

  DataFeedWatch stelt verkopers die gebruik maken van e-commerce platformen in staat om hun productdata feeds te optimaliseren voor Google en vele andere kanalen in meer dan 60 landen.

   

  15 dagen gratis proberen

   

  Probeer DataFeedWatch gratis en ervaar hoe gemakkelijk het beheren en optimaliseren van data feeds is. Support is volledig beschikbaar tijdens je proefperiode.


  Voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen om de prestaties van je product feed te verbeteren Plan je een DEMO bij ons!
   
   

  Waarom DataFeedWatch gebruiken?

   

  Intuïtief

  Het beheren van feeds is nooit gemakkelijker geweest. DataFeedWatch is intuïtief en 95% van onze klanten maken hun eerste feed binnen minuten.

   

  24/7 Support

  We zijn altijd aanwezig op live chat, e-mail en telefoon om je te ondersteunen bij iedere vraag en je zo een vliegende start te geven.

   

  Volledige Functionaliteit
  Wij beschikken over iedere functionaliteit die je nodig hebt om data feeds te maken en te optimaliseren: basis-instellingen, categorisering, dagelijkse updates, varianten-beheer, het maken van filters en het uploaden van lijsten met producten. DataFeedWatch is een complete service en tijdens je gratis proefperiode beschik je over alle mogelijkheden.
   
  Betere ROI met DFW-Analytics
  Onze Analytics-module toont je de prestaties (kliks, conversies, kosten en opbrengsten) van ieder product op ieder kanaal. Je kunt beheren op basis van kosten, CPA of ROAS per product. Daarbij kun je ook onrendabele producten identificeren en uit je feed verwijderen met maar een enkele klik. Onze klanten verbeteren hun campagne-ROI met gemiddeld 376%!
   
  Agency Account

  Beheer de data feeds van al je klanten binnen 1 account. Voeg sub-accounts toe voor je klanten, waarbij jij bepaalt welke toegang men heeft.

   

   

  Shopping feeds voor de VS, VK, Europa, Australië, India en 60+ landen

   

   

  • Google Shopping in ieder beschikbaar land;
  • Alle belangrijke kanalen in de Benelux (Bol.com, Marktplaats.nl, 2ehands.be, Facebook, Amazon, Bing, eBay, etc.);
  • Alle grote internationale kanalen (Awin, TradeTracker, Connexity, Kelkoo, LeGuide, etc);
  • Alle Shopping Engines in VK, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland, België, Oostenrijk, Brazilië, Rusland, India en Australië;
  • Custom kanalen - Maak je eigen feed-templates.

   

  Kijk op onze site om uit te vinden of we jouw favoriete kanaal ondersteunen.. En als we dat nog niet doen, dan voegen we die GRATIS toe!

   

   

  Begin nu met je proefperiode van 15 dagen of Plan je een DEMO bij ons!
   

  Data feed optimalisatie zou je niet een rib uit je lijf moeten kosten. Maandelijkse abonnementskosten starten bij $59. Onze modulaire prijzen stellen ons in staat om een abonnement op maat aan te bieden aan kleine en gemiddeld grote verkopers, maar ook aan grote, wereldwijd opererende retailers en marketing bureaus.

   

   
Voorbeeld