Disqus Integration: comments & reviews

€4,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Verhoog het aantal bezoekers en hun interactie & verzamel waardevolle feedback
 • Disqus is 's werelds meest favoriete discussie platform
 • Goedgekeurd door het Google Search Quality team
 •  

   


   

  "Elke maand verbindt Disqus 700 miljoen mensen via haar platformen"

   

  Waarom Disqus?

  Disqus wordt gebruikt door een aantal grote namen op het web. Elke maand verbindt Disqus 700 miljoen mensen via haar platformen, wat het ‘s werelds meest favoriete discussie platform maakt. De Disqus App zorgt voor meer bezoekers door de hoge betrokkenheid van haar gebruikers. Op deze manier versterkt je webshop op een unieke manier de betrokkenheid van haar bezoekers en daarmee het aantal bezoeken. 

   

  Hoe werkt het?

  Disqus is zo ontworpen dat het voor zowel de schrijvers als de lezers gemakkelijk te gebruiken is. De heldere gebruikersinterface houdt bezoekers gefocust op de discussie. De Disqus omgeving voelt vertrouwd aan bij miljoenen gebruikers, en past zich naadloos aan op het design van je webshop.

   

  SEO geoptimaliseerd

  Disqus is volledig indexeerbaar voor alle zoekmachines. Daarnaast is het platform goedgekeurd door het Google Search Quality team om meer dan andere discussie platformen, organisch te verschijnen in de zoekresultaten.

   

  Loyale gebruikersgroepen

  Naast de discussie, helpt Disqus je een trouwe groep gebruikers op te bouwen. Navigeer naar het gebruikers paneel om te zien welke gebruikers actief zijn op je webshop. Alles is zo gebouwd dat je bezoekers de webshop niet hoeven te verlaten. Bouw loyaliteit op met real-time social notificaties en e-mail notificaties.

   

  Extra voordelen van Disqus?

   

  • Past zich naadloos aan aan je webshop’s look & feel
  • Geen maatwerk CSS

   

  Extra informatie

  • Enkel in Engels beschikbaar (vertaalmodule komt binnenkort)
  • Installatie proces vereist altijd het handmatig toevoegen van App code aan je Thema/Template. Mocht je problemen hebben met de installatie, neem gerust contact op met ons support team. Wij installeren de App graag voor je.   

   

  Support

  Vragen? Neem hier contact op met ons. Let op support is alleen beschikbaar in het Engels.

   

Voorbeeld