Easy Reload

€6,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Easy Reload verhoogt de gebruiksvriendelijkheid voor jouw bezoekers!
 • De #1 app die zich richt op gebruiksvriendelijkheid zonder dure maatwerk aanpassingen!
 • Betaal alleen voor wat je wilt gebruiken!
 •  


   

  "Verhoog de gebruiksvriendelijkheid voor jouw bezoekers en zorg voor een snellere afhandeling"


   

  Waarom Easy Reload?

  Easy Reload is een app die zicht richt op gebruiksvriendelijkheid voor jouw bezoekers. Zo bieden wij met deze app momenteel 3 verschillende extensies aan die hieronder staan beschreven (in de toekomst zullen wij de app verder gaan uitbreiden met extensies). 

   

  Variant not-reload

  Deze extensie zorgt ervoor dat wanneer jouw bezoeker switch van variant dat de pagina niet herladen wordt maar dat wel alle juiste informatie wordt weergeven. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker direct de informatie ziet die van toepassing is van de geselecteerde variant. Verder blijft de URL clean en krijg je geen ID meer achter de .html van een product.  

   

  Een bijkomend voordeel van deze extensie is dat wanneer de bezoeker uit is gekeken op de varianten en op het terug knop van zijn muis of browser klikt dat deze direct terug wordt gestuurd naar zijn daadwerkelijke vorige pagina (categoriepagina). Zonder deze extensie moet de bezoeker vaker klikken op terug als hij / zij op meerdere varianten heeft geklikt, zie hieronder een rekenvoorbeeld.

   

  Rekenvoorbeeld: bezoeker klikt op 3 varianten en wilt vervolgens terug naar de categoriepagina. Dan dient de bezoeker 4 keer op het terug knop van zijn muis of browser te klikken.

   

  Cookiebar not-reload

  Wanneer jouw bezoekers de cookies accepteert of juist niet, en deze probeert weg te klikken wordt de pagina waar de bezoeker zich bevindt herladen. Dat is balen wanneer de bezoeker zich net midden op de pagina bevindt. Met deze extensie is dat verleden tijd! De extensie zorgt ervoor dat dit ook weer gebeurd zonder dat de pagina herladen wordt.

   

  Infinite scrol

  Alle producten laten zien met oneindig scrollen? Je hebt 1 pagina en wanneer de bezoeker bijna onderaan de pagina is wordt er automatisch een nieuwe reeks artikelen weergeven. Je maakt geen gebruik meer van een pagination.

   

  Hoe werkt het?

  Je download de app Easy Reload en CodeTech neemt binnen 24 uur contact met je op. Onze voorkeur gaat uit naar telefonisch maar mocht dit niet lukken is contact per e-mail geen probleem. Tijdens dit contact kan je aangeven van welke extensie je gebruik wilt maken. 

   

  Pricing van de app en extensies

  Voor de configuratie van de app vragen wij éénmalig een bedrag van €80,-. De maandelijkse kosten zijn gebaseerd op de aantal extensies die je afneemt. Zo is de eerste extensie €6,95 per maand en elk bijkomende extensie €5,- extra per maand. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt! 

   

  De kosten van €90,- voor de app configuratie is éénmalig. Voor de extensies rekenen wij alleen de maandelijkse kosten en geen kosten voor een configuratie!