Exclusieve aanbieding: krijg tot 25% korting op Lightspeed eCom*

Bespaar nu

e-Boekhouden.nl - Connector

Gratis
 • Screenshot

Omschrijving

 • Webshop koppelen aan e-Boekhouden.nl 
 • Hoge mate van automatisering 
 • De Connector is volledig gratis
 •  


   

  "Uw webshop koppelen aan e-Boekhouden.nl"


  Waarom de e-Boekhouden.nl - Connector?

  Met e-Boekhouden.nl koppelt u op een eenvoudige wijze uw webshop aan uw boekhouding. Met de gratis webshopkoppeling worden alle verkoopfacturen automatisch in uw boekhouding verwerkt. Ook gewijzigde verkoopfacturen worden automatisch aangepast. U hoeft dus niets handmatig te doen! Ook wanneer u meer dan één webshop heeft, is dit geen probleem. Dan realiseert u eenvoudigweg per webshop één koppeling met e-Boekhouden.nl. Met e-Boekhouden.nl kunt u gedurende uw eerste ondernemersjaar geheel gratis boekhouden (daarna vanaf € 7,95 per maand). Wacht niet langer en ga aan de slag met e-Boekhouden.nl!


  Hoe werkt het?

  Het is een verademing om met e-Boekhouden.nl te werken. e-Boekhouden.nl is dermate geautomatiseerd dat wanneer u uw bank koppelt aan de boekhouding, nog meer tijd kunt besparen. Door middel van een import & export bestand óf automatische koppeling met uw bank, worden alle factuurbetalingen, waarbij het factuurnummer en bedrag overeenkomen met een openstaande factuur, volledig automatisch weg geboekt in uw administratie.


  Extra voordelen e-Boekhouden.nl

  • Eenvoudige elektronische btw-aangifte en icp-opgave
  • Kundige en snelle ondersteuning via de helpdesk
  • Gratis toegang voor uw accountant of boekhouder
  • 24/7 toegang tot uw online administratie
  • Geen jaarcontract, dus maandelijks opzegbaar

   

  Over e-Boekhouden.nl

  e-Boekhouden.nl is zeer gebruiksvriendelijk. e-Boekhouden.nl werkt met een logische menustructuur en eenvoudige invoerschermen. Er is geen boekhoudkennis nodig om te kunnen werken met e-Boekhouden.nl. 

   

  U heeft de keuze uit een boekhoudmodule en facturatiemodule. De facturatiemodule is inclusief urenregistratie én offertemodule. Hiermee kunt u op eenvoudige en professionele wijze boekhouden en facturen maken, in uw eigen huisstijl. Alle functies die u nodig heeft liggen voor handen. U kunt kiezen voor de boekhoudmodule, de facturatiemodule of een combinatie van deze twee modules.

   

  Kosten van e-Boekhouden.nl 

  Vanaf € 7,95 per maand kunt u al online boekhouden! Bent u een startende webshophouder? Dan hebben wij een speciale aanbieding! Gedurende het eerste ondernemersjaar ontvangt u de boekhoudmodule geheel gratis! Wacht niet langer en ga aan de slag met e-Boekhouden.nl!

   

  Support 

  Gedetailleerde documentatie rondom de installatie van de Connector vind u via: https://secure.e-boekhouden.nl/handleiding/Handleiding_koppeling_SEOshop.pdf

Voorbeeld