Exclusieve aanbieding: krijg tot 25% korting op Lightspeed eCom*

Bespaar nu

EffectConnect Marketplaces

Variabele prijs
 • Screenshot

Omschrijving

Marketplace integratie platform voor top verkopers

 

#1 Klantgerichte marketplace integratie oplossing voor op groei gerichte e-commerce organisaties, retailers, merken en groothandels

 

 

 • Verkoop geautomatiseerd jouw producten via o.a. Bol.com, Beslist.nl, Blokker.nl, VidaXL, Amazon (nl, de, uk, sp, it, fr, pl), Cdiscount, LaRedoute, MediaMarkt DE, fonQ, Wish, Conforama, Homedeco.nl, Fnac, Vanden Borre en Marktplaats.nl.
 • EffectConnect importeert de orders in Lightspeed en werkt prijzen en voorraad automatisch bij.

 • Maak gebruik van de slimme Repricer of de fulfilment manager, zodat jij de meeste kans maakt op het koopblok.

 • Breid je verkoop uit via verschillende kanalen en verhoog je omzet!


Let op: Je kunt het marketplace integratie platform EffectConnect alleen gebruiken als je actuele productinformatie in jouw Lightspeed store hebt staan én een of meerdere accounts hebt bij marketplaces. Of dit binnen enkele dagen gaat regelen. 

 

Waarom je met EffectConnect wilt werken

 

Het ontwikkelen van integraties en optimaliseren van geautomatiseerd verkopen via marketplaces is al ruim 10 jaar onze core business. Dit doen wij met veel plezier en we vinden het erg belangrijk om onze klanten optimaal te helpen.

 

Vanaf het eerste contact helpen wij jouw organisatie om efficiënt te verkopen en staan wij klaar om jou te helpen als je vragen hebt. Niet voor niets scoren wij zeer hoog op het gebied van Customer Service (lees de reviews van onze klanten en je weet genoeg :)

 

Enkele van onze key features zijn:

 

 • EffectConnect importeert elke 10 minuten jouw orders van de marketplaces in Lightspeed
  Voor elke marketplace die je koppelt via EffectConnect is een complete orderkoppeling beschikbaar. De orders worden elke 10 minuten via EffectConnect automatisch geïmporteerd in jouw webshop volgens jouw regels. Doordat de orders in de webshop verwerkt worden, maakt het voor het logistieke proces niet uit van welk marketplace de order komt. De orders worden verwerkt op exact dezelfde manier als de orders uit de eigen webshop.

 • Elke 20 minuten werken we je voorraadstatus bij
  De voorraad in jouw webshop is altijd leidend voor de marketplaces waar je op verkoopt. Door de orderkoppeling wordt het voorraadniveau in de webshop altijd bijgewerkt wanneer een bestelling wordt geplaatst. Elke 20 minuten controleert EffectConnect automatisch je voorraadstatus en stuurt de juiste data door naar de marketplaces. EffectConnect zorgt ervoor dat de voorraad op alle marketplaces waar je op verkoopt wordt bijgewerkt wanneer je een product hebt verkocht en koppelt ingevoerde track&trace codes terug naar de marketplace. Zo voorkom je nee-verkopen en zorg je ervoor dat je ranking op de marktplaats stijgt.

 • Elke 20 minuten werken we jouw prijzen bij
  Drie keer per uur doen wij een prijscheck en werken we bij wijzigingen je prijzen op de marketplaces bij. Je hoeft dus niet langer zelf handmatig de prijzen te checken en aan te passen.

 • Elke 24 uur werken we jouw gehele productcatalogus bij op de marketplaces
  Elke dag werken we jouw gehele productcatalogus bij op de marketplaces, voor het geval er nieuw producten toegevoegd zijn in je marketplace omgeving of productinformatie gewijzigd is in je shop.

 • We bieden een Repricer die elke 20 minuten wijzigingen kan aanbrengen in je prijs
  Wij bieden een geavanceerde Repricer voor Bol.com, Amazon, Blokker en fonQ. Deze scant elke 20 minuten de artikelprijzen die jouw concurrenten hanteren op de marktplaats. Op basis van criteria die jij zelf bepaalt, past de Repricer vervolgens de productprijzen automatisch aan, gebaseerd op de prijsveranderingen van jouw concurrenten.

 • Schakel automatisch tussen eigen voorraad en voorraad bij de marketplace
  Zodra jouw voorraad bij Levering via Bol (LVB) of Fulfilment by Amazon (FBA) op is, schakelt de Fulfilment manager automatisch jouw voorraadniveau om naar jouw eigen voorraadlocatie. Onderzoek door bol.com heeft aangetoond dat je hierdoor tot maar liefst 14x meer van je eigen voorraad verkoopt.

 • Bepaal zelf en eenvoudig welke producten je op welke marketplace aanbiedt en tegen welke prijzen
  Snel, flexibel en betrouwbaar, dat zijn de keywords van onze Channel Manager. Deze zorgt voor veel vrijheid in het verwerken van je content per marketplace én maakt dat je zelf eenvoudig kunt bepalen welke producten je tegen welke prijs op welke marketplace aanbiedt. Bovendien kun je met de Channel Manager tot op de regel nalezen waar je welke wijziging gemaakt hebt en of je data daadwerkelijk aangekomen is bij de marketplaces. Makkelijker wordt het niet!

 • Feed Manager beschikbaar om feeds aan te leveren bij o.a. Google Shopping
  Onze Feed Manager maakt het mogelijk om feeds te genereren. Handig om snel en efficiënt data aan te leveren bij affiliate kanalen, maar ook handig als je bijvoorbeeld als merk of groothandel op een slimme manier data wilt delen met partners zoals bijvoorbeeld retailers.

 

 

Hoe werkt het?

 

1. Installeer EffectConnect

Voer tijdens installatie in op welke manier je orders in Lightspeed wilt ontvangen en welke platforms je wil gebruiken.

 

2. Selecteer je producten

Bepaal welke producten je met welke prijzen op het gekozen platform wilt verkopen. Voor bol.com kun je met deze app óók producten verkopen die bol.com niet kent, belangrijk is wel dat er een productgroep is bij bol.com waar de producten in passen en dat via de mapping tool productinformatie aangeboden wordt voor bol.com.

 

3. Verhoog je omzet

Start met de verkoop op het door jou gekozen platform, orders komen vanzelf binnen op Lightspeed!

 

 

Prijzen

Wij bieden verschillende pakketten aan om elke online verkoper optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor startende verkopers op marketplaces bieden wij al een pakket aan vanaf 433 euro per maand. Neem contact met ons op om jouw situatie te bespreken en we bespreken met jou het pakket dat het beste past bij jouw business: [email protected] of +31 (0)85 2088 432 of chat met ons via www.effectconnect.com 

 

 

Belangrijk informatie

Zijn jouw producten niet bekend op Bol.com, maar heb je wel EAN nummers? Dan kun je via de mapping tool op een eenvoudige manier jouw producten bekend maken bij Bol.com. Let op: Bol.com vraagt per productgroep allerlei eigenschappen van de producten, het is belangrijk dat deze wel beschikbaar zijn in Lightspeed. Wil je op Amazon verkopen dan dienen op dit moment de EAN codes van jouw producten bekend te zijn bij de Amazon marktplaatsen.

 

Support

EffectConnect heeft hard gewerkt om een optimale klantervaring te kunnen bieden. Dit heeft geresulteerd in het feit dat klanten ons beoordelen met een 9,8 voor onze support! Je kunt dan ook zeker rekenen op goede ondersteuning bij het gebruik van EffectConnect voor Lightspeed. Je kunt ons bereiken op [email protected], via de chat op onze website of per telefoon op +31 (0)85 2088 434. Bekijk hier de uitgebreide documentatie.

Voorbeeld