Exact Online Handel ERP (CMDC)

€39,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Synchroniseer je data tussen Exact Online en Lightspeed, waarbij Exact Online leading is.
 • Beheer je producten, prijzen en voorraden eenvoudig vanuit Exact Online.
 • Stuur orders en klanten automatisch door naar Exact Online.
 • Werk met prijslijsten uit Exact Online i.c.m. de App Advanced Product Pricing.
 •  


   

  Waarom Exact Online Handel ERP?

  Deze koppeling synchroniseert twee kanten op, en bevat zeer geavanceerde functionaliteiten zoals ondersteuning van meerdere magazijnen en artikel synchronisatie vanuit Exact Online. Bovendien kun je de koppeling volledig naar eigen wens inrichten.

   

  Hoe werkt Exact Online Handel ERP?

  De Exact Online - Lightspeed koppeling bevat o.a. de volgende functionaliteiten:

   

  1. Het synchroniseren van artikelen in Exact Online naar producten in Lightspeed. Inclusief titels, omschrijvingen, prijzen, voorraden, afbeeldingen en artikelnummers.
  2. Het synchroniseren van orders in Lightspeed naar verkooporders in Exact Online.
  3. Het synchroniseren van klanten uit Lightspeed naar relaties in Exact Online.
  4. Zodra een klant een account aanmaakt in de Lightspeed webshop, worden de gegevens aangevuld vanuit Exact Online. De informatie die reeds bekend is in Exact Online wordt verborgen in het registratieformulier in de webshop.
  5. Indien de klant (voldoende) krediet heeft in Exact Online, wordt in de Lightspeed checkout de optie ‘betalen op rekening’ getoond, met daarachter tussen haakjes de betaalcondities die voor die klant gelden.

   

  Bekijk het mapping document voor een overzicht van alle functionaliteit.

   

  Extra informatie

  Indien je gebruik wilt maken van prijslijsten of prijsafspraken in Exact Online, kun je deze koppeling inzetten in combinatie met de App Advanced Product Pricing. Deze koppelingen herkennen elkaar en zorgen ervoor dat de juiste prijzen uit Exact Online worden getoond in de Lightspeed webshop, zodra een bezoeker is ingelogd.

   

  Wil je dat wij de koppeling voor je installeren? Maak dan gebruik van ons implementatiepakket. Het implementatiepakket kost € 400,-. Neem hiervoor contact op via [email protected].

   

  Met deze App koppel je je Lightspeed webshop aan je Exact Online administratie. Je dient zelf te beschikken over een Exact Online abonnement.

   

  Over CMDC

   

  We zijn CMDC. Wij leveren maatwerk en ondersteuning voor de apps van Monkey Ventures voor jouw e-commerce store. Onze plug-and-play Apps zorgen voor een toenemende omzet en een efficiënter proces. Je kunt je nu richten op zaken die echt belangrijk zijn, zoals het uitbouwen van je business.

   

  Over Monkey Ventures

   

  Monkey Ventures ontwikkelt en host Apps voor jouw e-commerce store. Met eigen servers in o.a. Nederland, Duitsland, Finland en de USA zijn we altijd dichtbij en onafhankelijk van de hosting van derden.

   

  Bekijk al onze Apps.

   

  Support

   

  Vragen, nieuwe ideeën of feedback? Neem contact met ons op via [email protected].

Voorbeeld