Flespakket

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

Met Flespakket.nl verstuurt u breekbare flessen zonder problemen. Als klant van Flespakket.nl maakt u gebruik van stevige verpakkingen en betrouwbare bezorging van PostNL. U kunt de verzending van uw pakketten volledig online regelen via deze gratis app en de pakketten tot aan de deur volgen. Onze online diensten gaan gepaard met persoonlijke service. Een zorgeloze bezorging is gegarandeerd.

 

De voordelen van Flespakket.nl

 

  • Bij Flespakket.nl ontvangt u verpakkingen die speciaal ontwikkeld zijn voor het verzenden van breekbare flessen. Deze verpakkingen zijn makkelijk in gebruik, passend voor 98% van de glazen flessen en officieel getest en goedgekeurd door PostNL.
  • Wanneer er ondanks deze verpakkingen toch iets misgaat met een zending via Flespakket.nl is deze standaard verzekerd. De schade wordt direct vergoed.
  • Flespakket.nl biedt u naast kosten- en tijdbesparing een hoop gemak, kwaliteit en service. U kunt dit vrijblijvend uitproberen, wij rekenen namelijk geen start- en abonnementskosten en werken niet met contracten.

 

Wat doet de app precies

 

  • Orders kunnen direct vanuit uw Lightspeed webwinkel orderoverzicht worden omgezet in een PostNL verzendlabel, zonder adressen over te typen.
  • Track & trace informatie wordt automatisch teruggekoppeld aan uw order.
  • U kunt vanuit uw Lightspeed backend de track & trace link aan uw klant mailen.

 

Wat kost Flespakket.nl

U betaalt bij Flespakket.nl één tarief voor de verpakking + verzending + verzekering. Wij hanteren hiervoor zeer scherpe tarieven. U heeft geen startkosten en Flespakket.nl komt niet met verassingen achteraf (zoals bijvoorbeeld brandstof toeslagen of toeslagen voor handmatige verwerking). U betaalt niet voor het ontvangen van de maandelijkse voorraad verpakkingen. Daarnaast ontvangt u gratis tape & etiketten. Vanzelfsprekend is ook het gebruik van de app gratis.

 

Meer informatie over diensten en prijzen vindt u hier

Voorbeeld