Gift in Cart

€24,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Bied jouw klanten een leuk extraatje aan in de winkelwagen
  • Koppel de cadeaus aan een grensbedrag of een specifiek product
  • Snel en makkelijk in te stellen

 


 

Waarom Gift in cart?

Wanneer je klanten net dat extra leuke wilt geven dan is Gift In Cart daar de perfecte app voor. De app zorgt ervoor dat je geschenken kan kiezen tijdens het afrekenen. Bijvoorbeeld een voucher voor korting op de volgende aankoop, of een klein hebbedingetje. Zo lang jij het cadeau aanmaakt in de Lightspeed backoffice zorgen wij ervoor dat deze als geschenk kan worden aangeboden via de Gift In Cart app!

 
Hoe werkt Gift in cart?

Zodra je de app geïnstalleerd hebt krijg je direct toegang tot het appframework van CMDC. In het appframework van CMDC kan de app worden ingesteld. Je maakt een cadeau aan, je kiest of een product waar het geschenk aan gekoppeld is of een grensbedrag dat het geschenk beschikbaar maakt. Zodra je deze instellingen hebt ingevuld zullen binnen enkele minuten de cadeaus verschijnen.

 
Installatie:

Stap 1: Installeer de App en login. (je inloggegevens worden per mail verstuurd)

Stap 2: Log in op de externe CMDC app omgeving

Stap 3: Configureer je instellingen

Stap 4: Sla je configuratie op. De gift in cart app doet de rest.

 
Over CMDC

We zijn CMDC. Wij ontwikkelen Apps voor jouw store. Onze plug-and-play Apps zorgen voor een toenemende omzet en een efficiënter proces. Je kunt je nu richten op zaken die echt belangrijk zijn, zoals het uitbouwen van je business.

Heeft u vragen over een app? Neem contact met ons op [email protected]

Voorbeeld