Exclusieve aanbieding: krijg tot 25% korting op Lightspeed eCom*

Bespaar nu

MailCampaigns Connector

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

MailCampaigns

De MailCampaigns Lightspeed Connector is gratis te gebruiken voor klanten die een betaalde licentie van het MailCampaigns E-mail Automation Platform hebben. MailCampaigns zorgt voor klantgroei, merkgroei en omzetgroei door het e-mail marketing kanaal ten volle te benutten. Dit doen we door het definiëren van een sterke email marketing (en omni-channel) strategie én de implementatie van deze strategie door een team van een gedreven e-mail marketeers en developers. En allemaal op basis van ons eigen ontwikkelde platform.

 

We zijn daarin bijzonder effectief voor retailers of webshops met een jaarlijkse omzet vanaf 5M.

 

De kracht van de MailCampaigns connector

De MailCampaigns Lightspeed Connector synchroniseert gegevens uit jullie webshop met MailCampaigns. Doordat het team van MailCampaigns precies weet hoe we jullie data tot goud kunnen omzetten, wordt de kracht van data verzamelen pas echt zichtbaar. Hierdoor kunnen we effectief automatiseren, segmenteren en personaliseren.


Brainstorm
Wil je ook weten hoe we dit zouden aanpakken voor jullie webshop en welke groeiresultaten we kunnen halen? Stuur even een mailtje naar [email protected], dan kijken we waar jullie kansen liggen!