MAKS Loyalty Onsite

Variabele prijs
 • Screenshot

Omschrijving

MAKS Loyalty Onsite

 

 • Loyalty - Beloon uw klanten!

Een loyaliteitsprogramma dat uw klanten beloont op basis van aankopen, registratie in uw shop en volledig klantprofiel. 

 • Betalen met vouchers!

Geeft vouchers uit bij het behalen van een spaardoel of bij de verjaardag van een klant.

 • Automatische mails!

Verras uw klanten met gepersonaliseerde automatische mails zoals "Welkom" en "Verjaardag" bonussen "Saldo updates" en "Dank u" berichten

 

MAKS is een Nederlands bedrijf die zich richt zich op het creëren, versterken en behouden van klantenbinding. Wij bieden een volledig AVG proof oplossing voor winkelbedrijven, formules, winkeliersverenigingen en zelfstandigen die hun loyalty-programma geheel in hun eigen huisstijl willen invullen. De inhoud van uw loyalty-programma bepaalt u helemaal zelf. MAKS zal hierbij adviseren en inspireren. Zo ontwikkelen we samen een programma dat aantrekkelijk is voor u en uw klant is. Goed contact met onze klanten staat hoog in het vaandel, geen moeilijke procedures, gewoon een belletje of mailtje naar MAKS. Van hulp met mailen tot een technische vraag. In een minuut richt u zich weer op uw ‘core business’ en zorgen wij voor de rest.

 

Een loyalty-programma dat uw klanten beloont op basis van

 • Aankopen in uw shop.
 • Registratie in uw shop.
 • Een volledig ingevuld klantprofiel.
 • De verjaardag van uw klant

 

MAKS verzorgt voor u,

 • De invulling van uw loyalty-programma
 • CRM account waarmee u het reilen en zeilen van uw loyalty-programma beheert. Het fungeert tevens als hét vertrekpunt voor alle marketing en communicatie richting uw klanten. En daarmee is het zeer bepalend voor het succes van uw programma. Zodat u niet alleen weet wie uw klanten zijn, maar hen ook gemakkelijk en op de juiste manier kunt bereiken.
 • Emails opgemaakt in uw huisstijl bestaande uit,
 1. Custommade mailtemplate, Professioneel, relevant en passend bij de look & feel van uw bedrijf. Met een door MAKS ingericht mailtemplate stuurt u zelf heel eenvoudig mailings voorzien van de juiste tone of voice.
 2. Welkomstmail voor uw nieuwe loyalty klanten waarin de voorwaarden van uw loyalty-programma staan
 3. Periodieke saldo update - Deze wordt periodiek (bijvoorbeeld iedere maand) automatisch verstuurd. Zo weet de klant wat zijn spaartegoed is én wat hij of zij hiermee kan doen.
 4. Automatische verjaardagmail - Tot 90 dagen voordat een kaarthouder jarig is, kan er een automatische verjaardagsmailing verstuurd worden.
 5. ‘We missen u’ mail - Klanten die een xx periode niet geweest zijn ontvangen automatisch de ‘we missen u’ mail.
 6. Dank u mail - Na aankoop in u shop ontvangt uw klant direct een mail met u dank woord en een saldo update van uw klant.

 

Begin vandaag nog met MAKS Loyalty Onsite. Bezoek onze website om een demo te boeken of wanneer u meer informatie wilt.

Voorbeeld