Exclusieve aanbieding: krijg tot 25% korting op Lightspeed eCom*

Bespaar nu

Monta Connector

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

Monta kan u de logistiek van uw webshop uit handen nemen. Vanuit meerdere vestigingen in Nederland verzorgen wij de opslag, het picken, verpakken en verzenden van uw webshop orders. Via een online portal zijn uw orders realtime door het hele proces te volgen.

 

Verder bieden wij uitgebreide mogelijkheden qua vervoerders, verzendopties, verpakkingsmaterialen, etc. Transparantie, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Monta is de meest innovatieve en flexibele partij op het gebied van e-fulfilment.

 

Uw voordelen op een rij;

- Koppel eenvoudig uw webshop(s) met Monta
- Volledig geautomatiseerde koppeling met order-, voorraad-, en tracking feed.


Same-day shipping
Bestellingen die voor 23:45 uur worden geplaatst worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Next-day delivery in NL, BE en DE.

 

Realtime Data
Via onze Montaportal heb je realtime inzicht in al je data - overal en altijd.

 

Eenvoudige connectie

Koppel jouw webshop makkelijk met één click. Jouw producten en bestellingen komen geautomatiseerd in ons systeem te staan.

 

Door het installeren van deze app legt u een technische koppeling met ons systeem. Let op: u kunt pas aan de slag, nadat u uw voorraad bij ons heeft neergezet. Tijdens de installatie van deze app kunt u ons vragen, contact met u op te nemen voor meer informatie.

 

Voorbeeld