Order 2 Suppliers

€9,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Stuur (deel) orders door naar uw leveranciers zodat zij weten welke producten zij moeten verzenden;
 • Ideaal voor webwinkeliers die dropshippen;
 • Ondersteuning voor uw eigen custom mail template en een eventueel instelbare voorraaddrempel voor als u ook een eigen voorraad heeft.
 •  


   

  "Bespaar tot wel 80% aan tijd per maand aan orderafhandeling door uw orders automatisch per mail naar uw leverancier(s) te sturen"


  Waarom Order 2 Suppliers?

  Met de Order 2 Suppliers-app van Dyvelopment kunt u eenvoudig betaalde orders per e-mail door laten sturen naar uw leverancier(s). Dat is natuurlijk ideaal als u een dropshipper bent, of om een andere reden een bestelling door wil sturen naar een van uw leveranciers. U heeft zelfs de mogelijkheid om de e-mail naar wens aan te passen, en eventueel een order pas door te sturen wanneer de voorraad een bepaalde drempel gebruikt.

   

   

  Hoe werkt het?

  In uw shop heeft u uw producten gekoppeld aan een bepaalde leverancier. Na het installeren van de app komt u terecht in het Apps Control Panel van Dyvelopment. Hier kunt u voor elk van uw leveranciers in uw shop een zogenoemde "Forwarder" aanmaken. U vult daar het e-mailadres in waarnaar de orders gestuurd moeten worden, past daar eventueel de e-mailtemplate aan en stelt eventueel een voorraaddrempel in. De app doet vervolgens de rest: betaalde orders worden naar de bijbehorende leveranciers gemaild. Vanzelfsprekend herkent de app welke producten bij welke leverancier horen, en mailt alleen die producten naar de leverancier. Wilt u orders niet meer automatisch doorsturen? Dan verwijdert u simpelweg de forwarder uit het Apps Control Panel.

   

  Standaard biedt de app ruimte voor 50 orders per maand die doorgestuurd worden, tegen een meerprijs kunt u het aantal orders per maand dat doorgestuurd wordt verhogen.

  • Inbegrepen - tot 50 orders per maand + custom mail template;
  • + 10,59 p/m - tot 250 orders per maand + custom mail template + instelbare voorraaddrempel;
  • + 20,95 p/m - tot 1500 orders per maand + custom mail template + instelbare voorraaddrempel.


  Extra voordelen Order 2 Suppliers?

  U heeft de beschikking over een aantal extra voordelen door het gebruik van onze app:

  • Optionele voorraaddrempel: u kunt ervoor kiezen om orders pas door te sturen voor een product, wanneer het voorraadniveau van dat product onder een bepaalde grens komt. Bijvoorbeeld wanneer u een gedeelte eigen voorraad heeft, en de orders pas door wil sturen wanneer de voorraad op is;
  • U heeft de mogelijkheid om zelf de e-mail op te maken door middel van een 'template editor'. Deze werkt makkelijk en snel, en heeft ook opties voor echte power users!
  • Gebruik van uw eigen mailserver is mogelijk. Standaard worden e-mails verzonden van een @dyvelopment.nl adres, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen mailgegevens instellen.

   

  Over Dyvelopment

  We zijn een bedrijf dat prachtige websites en webshops ontwikkelt. Daarnaast zijn we expert op het gebied van Lightspeed-maatwerk en ontwikkelen we zowel technische als grafische oplossingen. Maatwerk of extra functionaliteit nodig voor uw Lightspeed webwinkel? Neem dan contact met ons op via de website http://www.dyvelopment.nl. Wij zijn een echte Lightspeed ecommerce specialist.

   

  Extra informatie
  Het configureren van uw eigen emailserver valt buiten onze standaard support omdat wij daar geen invloed op uit kunnen oefenen. Voor het instellen van uw eigen mailserver kunt u het beste contact opnemen met het bedrijf waar uw mailverkeer door verloopt.

   

  Support 

  Bekijk de documentatie voor de uitleg over het gebruik van deze app. Voor vragen kunt u ook contact opnemen per email. We proberen dan (ook 's avonds!) zo spoedig mogelijk te reageren.

Voorbeeld