Order Forwarder - Automatic order handling!

€10,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Stuur betaalde orders automatisch door naar bijvoorbeeld je leveranciers, fulfilment- of verzendbedrijven, en orderafhandeling was nog nooit zo makkelijk.

 

Heb je al eens uitgerekend hoeveel tijd je kwijt bent aan het doorsturen van bestellingen naar je (dropship)leverancier of andere partij die je orders afhandelt? Dat kan veel makkelijker! Met de Order Forwarder app stuur je betaalde orders eenvoudig per e-mail door naar jouw gewenste ontvanger, en worden de producten uit de order automatisch per ontvanger gesplitst op basis van de leverancier die je aan een product hebt gekoppeld.

 

In de app maak je simpelweg per leverancier een forwarder aan, stel je het e-mailadres van de ontvanger in, pas je de e-mailtemplate naar wens aan, en gebeurt de rest geheel automagisch. Benieuwd naar de eenvoud alle mogelijkheden? Je kunt de app zonder verplichtingen twee weken, geheel kosteloos uitproberen. Installeren is in een paar klikken gedaan en geeft je daarna de mogelijkheid om te spelen met alle mogelijkheden

 

De meest interessante features

  • Producten worden automatisch per leverancier gesplitst, en alleen die producten worden in de email opgenomen
  • Pas de e-mail per forwarder helemaal naar wens aan 
  • Optionele voorraaddrempel om producten alleen door te sturen wanneer de voorraad onder de ingestelde drempel komt (Gold-pakket)
  • Voeg PDF-pakbon automatisch als bijlage toe (Gold-pakket)
  • Mogelijkheid voor het instellen van eigen e-mailserver
  • Verschillende mogelijkheden voor shops met lage of juist hoge ordervolumes
  • Uitgebreid inzicht in alle verwerkte order- en productgegevens

 

Hoe werkt het?

In je webshop kun je verschillende leveranciers aanmaken en koppelen aan je producten. In de app maak je vervolgens een forwarder aan voor de leveranciers waarvan je de bestelde producten wil doorsturen. In deze forwarder kun je onder andere het e-mailadres van de ontvanger instelllen, de e-mailtemplate aanpassen, en op basis van je pakket kiezen om een voorraaddrempel in te stellen of pakbon PDF bij te voegen. Wanneer de order in je webshop vervolgens wordt betaald (of je deze handmatig als betaald markeert) zal de app de order verder verwerken: de producten worden per leverancier opgesplitst, en er wordt een email met deze specifieke gegevens verstuurd naar jouw ingestelde forwarder.

 

Verschillende pakketten en mogelijkheden

De eerste twee weken kun je de app geheel zonder verplichtingen en kosteloos uitproberen. Net zo overtuigd van de toegevoegde waarde als wij? Dan kies je één van de pakketten die het beste aansluit bij jouw wensen. Het basispakket kost slechts €10,95 per maand en geeft de mogelijkheid tot het maandelijks doorsturen van 40 orders. In de app vind je een overzicht van alle kosten en mogelijkheden van de verschillende pakketten.

 

Over Dyvelopment

DyApps is onderdeel van Dyvelopment, dé partner voor Lightspeed design en ander Lightspeed maatwerk. Aanpassingen aan je design, een volledig custom thema, specifiek maatwerk of een koppeling met je externe leverancier? You name it, wij realiseren het. En dat deden we al voor meer dan 2000 klanten wereldwijd.

 

Handleiding

Klik hier om de handleiding te bekijken.

Voorbeeld