SEOmap Hreflang tags | Multilingual stores

€15,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Implementeer eenvoudig ondersteuning voor hreflang tags in jouw meertalige webshop.

 

Omdat hreflang tags van grote meerwaarde zijn voor de ranking van je meertalige webshop zijn deze hreflangs een van de belangrijkste SEO aspecten voor shops die content in meerdere talen aanbieden. Het implementeren van deze hreflang tags in de broncode van je webshop is echter een lastige opgave, vaak zelfs onmogelijk.

Met de SEOmap Hreflang app wordt volledig automatisch een specifieke sitemap voor jouw webshop gegenereerd waarin alle relevante hreflang urls zijn opgenomen. Deze sitemap wordt vervolgens door zoekmachines gebruikt om url’s van bijvoorbeeld dezelfde producten -maar dan in een andere taal- aan elkaar te kunnen koppelen. Een handige oplossing en eenvoudig (éénmalig) ingericht.

 

Hoe werkt het?

Installeer de app en voeg de sitemaps toe aan je shop. Dat is het!

 

Over Dyvelopment

DyApps is onderdeel van Dyvelopment, dé partner voor Lightspeed design en ander Lightspeed maatwerk. Aanpassingen aan je design, een volledig custom thema, specifiek maatwerk of een koppeling met je externe leverancier? You name it, wij realiseren het. En dat deden we al voor meer dan 2000 klanten wereldwijd.

 

Handleiding

Klik hier om de handleiding te bekijken.

Voorbeeld