Visma Accountview relaxsConnect LITE

€22,50 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Integreer uw Lightspeed webwinkel eenvoudig met uw Visma Accountview boekhoudpakket
  • Deze module van Relaxs software optimaliseert uw bedrijfsprocessen
  • Voorkom dubbel werk en kans op fouten

 


 

"Bespaar gemiddeld zo'n 1 uur (saai) werk per dag"


Waarom AccountView?

De basis van AccountView is de financiële administratie. Gebruiksvriendelijke en complete standaardsoftware voor het mkb, van kleine zelfstandig ondernemer tot middelgrote organisaties. Afhankelijk van uw wensen en bedrijfsgrootte kiest u voor de financiële basisversies AccountView GoSoloTeam of Business.


Hoe werkt deze koppeling met AccountView?

Installeer de app en volg de stappen voor configuratie. Deze module is geschikt als u enkel uw boekhouding regelt met Accountview.

 

De Lightspeed order kan met een enkele muisklik geiïmporteerd worden als een order of als een (geboekte) factuur. Deze LITE koppeling is eenvoudig en bedoeld voor kleine bedrijven die enkel de facturatie via Accountview software doen.


Features LITE Module:

  • Importeren orders/facturen (alle factuurdata als tekst)
  • Koppeling aan 1 gekozen std. klant
  • Koppeling aan 1 gekozen std. product

 

 

Over partner

Comaxs Software Solutions is een van Nederlands grootste Visma resellers (Mamut Autorised Reseller) en (Visma Partner) tevens geautoriseerd voor de ontwikkeling van passende oplossingen (Mamut Autorised Integrator). Daarnaast hebben we diverse consultants (Mamut Autorised Trainer) in dienst die u kunnen ondersteunen bij de integratie van de software binnen uw bedrijf. Comaxs Software Solutions is tevens de ontwikkelaar van alle beschikbare Relaxs Software Modules en maatwerk oplossingen. Ons motto is “Software als gereedschap!”

 

Extra informatie

Indien u meerdere mogelijkheden zou willen zoals in meerdere webshops alle artikelen vanuit uw Accountview ERP en Lightspeed synschroniseren, automatisch importeren, etc. hebt u mogelijk de features van BASIS of PLUS app nodig.

 

Support 

Dit product vereenvoudigd uw werkdag aanzienlijk. Indien er opmerkingen, aanvullingen of wensen zijn horen wij dit ook graag van u, wij houden van feedback. Voor ondersteuning en vragen kunt u ons altijd bereiken via [email protected].  

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op via 0164-643 550.

Voorbeeld