WELPP

€4,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Artikel synchronisatie: De artikelen in Lightspeed kunnen initieel worden ingeladen in WELPP met één klik. Vervoglens wordt iedere 24 uur een synchronisatie gedaan op nieuwe artikelen.
 • Voorraad synchronisatie: De voorraad wordt vanaf WELPP opgehaald en iedere 12 uur bijgewerkt in Lightspeed. In WELPP vindt het uitgebreide voorraadbeheer plaats.
 • Order synchronisatie: Een aangemaakte order in Lightspeed wordt verzonden naar WELPP voor een adequate afhandeling.
 • Shipment synchronisatie: De Track & Trace behorende bij de order in WELPP is gekoppeld in Lightspeed en wordt ieder kwartier bijgewerkt.
 •  

  ’’Hét cloud based WMS voor webshops en e-Fulfilment partijen.’’

   

  Waarom WELPP?

  WELPP is het nieuwste cloud based WMS, dat ontwikkeld is door WICS Logistics in samenwerking met een aantal webshops en e-Fulfilment dienstverleners. WELPP wordt ontwikkeld met de visie en kennis van het grote WICS WMS.

  Op de website van WELPP zijn onder pricing 3 betaalmodellen te vinden. Je kunt dus laag instappen en later uitbreiden met meer users en functionaliteiten. Orders zijn onbeperkt. (Voor deze App is een WELPP account noodzakelijk).  

   

  Een aantal voordelen van WELPP

  1. Binnenkomende goederen: Via vooraankondigingen kunnen binnenkomende goederen worden voorgemeld in WELPP. Vervolgens kan bij binnenkomst eenvoudig via de WELPP App de inslag worden afgehandeld.
  2. Uitgebreid voorraadbeheer: Voorraad in WELPP kan over meerdere locaties worden verspreid en tevens kent het WMS veel voorraadstatussen, voor optimaal inzicht.
  3. Efficiënt orderpicken: Via de WELPP App of pickbonnen kunnen de orderpickers worden aangestuurd om orders te verzamelen.
  4. Zorgeloos verzenden: Doordat WELPP gekoppeld is met Paazl, Transsmart én SendCloud, zijn alle grote nationale en internationale vervoerders gekoppeld. Je kunt eenvoudig via meerdere vervoerders verzenden en de pakketten worden automatisch voorgemeld. Heb je al een account bij 1 van deze 3 partijen? Je hoeft dan alleen de gegevens in WELPP in te vullen.
  5. KPI overzicht: Hiermee kun je eenvoudig de gegevens voor facturatie verzamelen en inzicht krijgen in de efficiëntie van je logistieke operatie.

   

  Over WELPP

  Het WELPP team werkt continu aan verbeteringen en nieuwe functionaliteiten voor de applicatie, op basis van o.a. de feedback van de gebruikers.

   

  Vragen?

  Voor vragen, neem contact met op ons via 0183-507020 of email ons via [email protected]

Voorbeeld