Geïntegreerde verwerking
van betalingen

Het maakt niet uit in welke regio je winkel opereert: als je niet samenwerkt met een geïntegreerde betaalpartner van Lightspeed, dan stel je je winkel bloot aan fraude, financiële fouten en verspil je kostbare tijd aan de verkeerde dingen.

Wat zijn de voordelen van werken met een geïntegreerde betaalsysteemprocessor?

Snel afrekenen

Omdat je het bedrag niet tweemaal in hoeft te voeren ‒ zowel in Lightspeed als je betaalterminal ‒ verminder je de frictie die ontstaat bij betalingen met elektronische betaalpassen en bij mobiele betalingen, zoals met Apple Pay en Google Wallet. En je minimaliseert ook nog eens de wachttijden.

Vergroot je klantenkring

Meer klanten op drukke dagen betekent meer omzet voor je winkel. Bovendien kunnen je werknemers de tijd die ze tussen de betalingen door overhouden, besteden aan andere taken.

Voorkom fouten

Lightspeed verwerkt de transactie en slaat deze op. Dat maakt het controleren van de kassa aan het eind van de werkdag een peulenschil en biedt je zowel één gecentraliseerde rapportagebron als meer financiële transparantie.

Verbeter de klantervaring

Handel terugbetalingen af zonder klanten te hoeven vragen naar hun betaalpas, ontvang betalingen per telefoon en gebruik slechts één processor voor zowel je webwinkel als fysieke winkel*.

Waarborg de veiligheid

Onze integratiepartners voldoen aan de PCI-regelgeving en verschaffen chip- en pin (EMV)-compatibele terminals die aan alle eisen voldoen. De juiste terminal beschermt je winkel tegen fraude in geval van tegenslag.

Profiteer van scherpe tarieven

Alle ondernemers die hun winkel runnen met een integratiepartner van Lightspeed, profiteren van de scherpste tarieven op de markt.

Ontdek waarom je je winkel moet runnen met een geïntegreerde betaalprocessor

* Uitzonderingen zijn mogelijk