Amuse

Integraties Amuse
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

Amuse is een online platform en app voor de horeca voor een optimale horecabeleving. Ontwikkeld vanuit gastperspectief en in samenwerking met, is Amuse dé interactieve entree naar een onvergetelijke horeca- en klantbeleving. Met Amuse kan de gast eenvoudig én veilig een horecabezoek naar eigen wens finetunen: van het vinden van het juiste restaurant, het plaatsen van een reservering en het bekijken van de menukaart tot aan het bestellen en afrekenen via de eigen smartphone. En voor jou als horecaondernemer biedt Amuse alles wat je nodig hebt om alles optimaal op de wensen van jouw gast af te stemmen. Zo krijgen gasten en horecaondernemers samen een ultieme grip op verwachting en beleving.

Waar je Amuse onder andere voor kunt gebruiken:

  • Gevonden worden door (nieuwe) gasten: gebruikers kunnen op Amuse zoeken naar horecalocaties op bijvoorbeeld zoekopdrachten als restaurantnaam, soort keuken, terras en zelfs naar het gerecht waar ze zin in hebben. Alle informatie van alle restaurants incl. de menukaarten is doorzoekbaar. Kortom, Amuse is hét nieuwe horeca zoek&vind-platform.
  • Digitale menukaart zodat gasten de menukaart op de eigen smartphone kunnen bekijken. Dat scheelt natuurlijk kosten (geen menukaarten drukken), tijd (geen menukaarten schoonmaken en uitdelen) en is hygiënisch en veilig. Daarnaast is een digitale menukaart natuurlijk erg flexibel.
  • Bestellen en betalen via QR-code. Niet alleen een goede oplossing voor piekmomenten of om eventueel personeelstekort op te vangen, maar deze extra service voor de gasten zorgt voor een hogere gemiddelde tafelbesteding (gemiddeld 25% hoger!) en de bediening kan focussen op wat echt belangrijk is: service en gastbeleving.
  • Online bestellen voor afhalen/bezorgen/to-go: Amuse heeft ook een module waarmee gasten bestellingen kunnen plaatsen voor afhalen, bezorgen en/of to-go.
  • Online reserveren.

Je hoeft natuurlijk niet alles te gebruiken, de functionaliteiten werken ook allemaal los van elkaar. Deze basisfunctionaliteiten in Amuse zijn GRATIS. En met gratis bedoelen we dan dus ook gratis. Oftewel geen opstartkosten, geen maandelijkse fee, geen commissie op de omzet of kosten per bestelling of wat dan ook.

En we hebben een standaard koppeling met Lightspeed kassasystemen ontwikkeld. Binnen een dag ben jij up and running met Amuse als digitale menukaart terwijl de bestellingen gewoon op je Lightspeed kassa (of bonnenprinter) binnenkomen.

Neem contact op als je nog vragen hebt, of meld jouw zaak eenvoudig aan om vandaag nog te starten met Amuse!

Categorie:
Marketing, Online bestellen
Product:
Restaurant