Kassatellen.nl logo

Kassatellen.nl

Integraties Kassatellen.nl
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

Kassatellen.nl

  • Online kasboek voor de horeca, veilig in de cloud
  • Koppelt direct met boekhoudpakketten; Exact Online, Twinfield en Yuki
  • Verschillende gebruikers met bijbehorende rechten. Samen en online in één kasboek werken.

“Efficiënt het kasboek bijhouden door de Koppeling met Lightspeed en jouw online boekhoudpakket.”

Uitgebreide omschrijving

  • Koppelen aan boekhouding Yuki, Exact Online & Twinfield
  • Bespaar tot 1,5 uur per dag op administratief werk
  • Samenwerken in het kasboek, maak verschillende gebruikers aan met verschillende rechten

Bespaar tijd en geld door administratieve handelingen te automatiseren zoals het bijhouden van je kasboek en het door communiceren naar je accountant. Door te werken met Kassatellen.nl zijn je cijfers altijd up-to-date waardoor je belangrijke beslissingen kunt nemen op keiharde cijfers.

Het online bijhouden van het kasboek is niet alleen handig, maar ook nog eens wettelijk verplicht met een bewaringsplicht van zeven(!) jaar. Bij kassatellen slaan wij deze gegevens veilig op en bewaren deze in de cloud. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je kasboek.

Werk samen in het kasboek
Medewerkers hebben beperkte rechten zodat ze geen inzage hebben in de gehele financiële situatie en dagen nooit definitief op kunnen slaan. Zodra een telling als concept is opgeslagen door een van je medewerkers krijg je een push melding op je mobiel zodat je de telling op afstand kunt bevestigen.

Laadt de omzet per dag in vanuit Lightspeed per omzetcategorie
Tel de kas en vul het bedrag op de pinbon in. That’s it! Je kasboek is volledig ingevuld en doorgeschoten naar je administratie. Makkelijker kunnen we het niet maken.

“Een top systeem waardoor iedereen de kassa kan tellen. Er worden weinig tot geen fouten meer gemaakt door de koppeling met Lightspeed en Kassatellen. Daarnaast zorgt de koppeling tussen Kassatellen en ons boekhoudpakket voor een up-to-date financieel overzicht.”
Jasper Kool – Happy Tosti

Over ons
Kassatellen.nl is een online kasboek voor horeca en retail. Het bijhouden van een kasboek is een must voor iedere ondernemer die werkt met contant geld. Dit kan vanaf nu veilig en simpel in de cloud. Een goed kasboek bijhouden doe je met Kassatellen.nl (Powered by TheNextBalance)

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten. 

Categorie:
Boekhouding integratie
Product:
Restaurant