L1NDA

Integraties L1NDA
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

  • Video

L1NDA

  • Alles-in-1: De personeelsplanning, werving, verloning en communicatie in één overzicht. Of je nu op desktop of mobiel kijkt.
  • Jarenlange kennis: We zijn al 10 jaar een begrip in de horeca en delen onze jarenlange ervaring graag met jou in onze Academy.
  • Toekomstgericht: De nieuwe generatie zal de manier waarop we werken onherroepelijk veranderen. Ons team en product is hier het antwoord op.
  • Persoonlijke service: een vast contactpersoon, een op maat gemaakt account en kostenloze persoonlijke begeleiding per e-mail en telefoon. Je betaalt geen startkosten en je mag L1NDA eerst 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

“Heb overzicht wie wanneer beschikbaar is en verzend het definitieve rooster met één klik op de knop.”

Uitgebreide beschrijving

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het werven, plannen, aansturen en uitbetalen van teams, voor desktop en mobiel. Wij besparen 75 procent tijd en 4 procent loonkosten.

Het L1NDA werkplatform is gebouwd met het oog op de volgende generatie werknemers: de Millennials en Generatie Z. Deze nieuwe generaties hebben andere opvattingen over hoe zij willen werken. Zij vragen om flexibiliteit en een dynamische planning en stellen andere sociale en technische eisen dan voorgaande generaties.

Wij geloven dat tevreden medewerkers essentieel zijn voor het lange termijn bedrijfssucces. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. We stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Referenties

Het sleutelwoord bij de gast is beleving. Deze wordt bepaald door Ambiance, Kwaliteit v/h product en Personeel. Bij personeel is belangrijk de diversiteit, hun mentaliteit en binding met de werkgever Dankzij L1NDA weet het personeel altijd wanneer ze moeten werken wat een bijdraagt aan de personeelstevredenheid.

– Carlos Hanekamp, Jimmy Woo

Doordat ik door middel van L1NDA wekelijks tijdens het managementoverleg met de personeelskostenpercentages geconfronteerd word, kan ik op zeer korte termijn bijsturen. Ik schat dat ik daar zeker 3% per jaar door bespaar op de personeelskosten. 

– Jelle Nijhuis, Westergasterras

Koppeling met Lightspeed

Met de koppeling worden de kloktijden en de actuele de omzetgegevens vanuit Lightspeed naar L1NDA gestuurd.

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten. 

Categorie:
Personeelsplanning
Product:
Restaurant