Obur

Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

Obur geeft uw gasten de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen en direct af te rekenen met hun eigen smartphone. Deze bestellingen komen vervolgens rechtstreeks in uw Lightspeed systeem binnen.

Met Obur genieten uw gasten van snelle en efficiënte service en hoeven ze nooit meer te wachten om een bestelling te kunnen doorgeven. Hierdoor blijft er voor uw bediening meer tijd over om bovengemiddelde service te verlenen en ervoor te zorgen dat uw gasten maximaal tevreden zijn. Dit leidt tot een lagere werkdruk voor uw personeel, een hogere gasttevredenheid, meer bestellingen en een hogere omzet.

Obur is een alles-in-een bestel app, waarmee meerdere services tegelijkertijd aangeboden kunnen worden. Zo kunt u gasten bestellingen laten plaatsen voor tafel service (uitserveren), room service, afhalen, bezorgen en het laten oppikken bij een afhaalpunt. Met de optionele SMS-service kunt u uw gasten informeren over de status van de bestelling of laten weten wanneer de bestelling klaar staat om af te halen.

 

Met Obur hoeven uw gasten nooit meer te wachten om een bestelling door te geven, wat leidt tot een lagere werkdruk voor uw personeel, een hogere gasttevredenheid, meer bestellingen en een hogere omzet.

  • De gast scant een QR-code met zijn/haar mobiele telefoon. Vervolgens opent direct uw digitale Obur menukaart in de web browser, zonder dat een download of registratie nodig is.
  • De gast kiest de hapjes en drankjes die hij wenst, voert zijn tafel-/kamernummer in en rondt de bestelling af met een betaling.
  • De bestelling wordt vervolgens direct naar uw Lightspeed gestuurd als een online bestelling, geprint door uw bonnenprinters en/of getoond in uw Kitchen Display System. De bestelling kan nu worden klaargemaakt en uitgeserveerd.

 

Obur is een jong bedrijf waarbij gastvrijheid kernwaarde nummer 1 is. Het is onze visie om zowel de customer experience als employee experience in de horeca te verrijken door innovatieve concepten te bedenken en realiseren. Kortom, wij zijn er niet alleen voor de gast, maar juist ook voor u als horecaondernemer en crew.

Starten met Obur is voor Lightspeed-klanten zeer eenvoudig. In slechts een paar klikken is uw volledige Lightspeed catalogus geïntegreerd met Obur, inclusief producten, prijzen, afbeeldingen, beschrijvingen, categorieën, tafelnummers, etc.

Neem contact op voor een gratis proefperiode en dan helpen we u graag op weg!

Categorie:
Betalingsprovider, Online bestellen
Product:
Restaurant