Shiftbase

Integraties Shiftbase
Compatibel met:
 • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
 • Afbeeldingen

ShiftBase

 • De integratie geef je realtime inzicht in jouw omzet, tijdsregistratie en reserveringen in Shiftbase.
 • Beter inzicht in personeelsgegevens, waarmee je jouw bedrijf kunt optimaliseren.
 • De software helpt gebruikers om de juiste balans te vinden tussen het schema en de omzet.

“Met Shiftbase kan je tot 50% tijd besparen door een werkschema te maken hierdoor bespaar je gemiddeld 4% op de totale loonkosten.”

Uitgebreide beschrijving:

Shiftbase bied gebruiksvriendelijke personeelsplanning en urenregistratie software. De dienst is volledige online en wordt gebruikt in restaurants, hotels, maar ook in andere branches. In combinatie met Lightspeed, worden real-time de omzet gegevens opgehaald en de kloktijden uitgelezen. Hierdoor bespaard u een hoop tijd en wordt de kans op fouten verkleint.

 • Maak duidelijke werkroosters door het slepen van diensten op basis van een ingestelde bezetting, vaardigheden, verwachte omzet en verwachte personeelskosten;
 • Verschillende urenregistratie mogelijkheden, met automatische toeslag en pauzetijden berekening;
 • Vele rapportages beschikbaar die u veel inzicht geven in uw bedrijfsvoering;
 • Zeer geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen en afdelingen;
 • Alle instellingen zoals toegangsrechten, locaties en afwezigheid types zijn door u zelf te beheren.
 • Vele standaard koppeling beschikbaar en de mogelijkheid om gebruik te maken van een public API;

Personeelsplanning

Maak snel en eenvoudig flexibele werkroosters. Houd tijdens het roosteren grip op de personeelskosten. U houdt duidelijk overzicht over de aan- en afwezigheid van uw medewerkers. U kunt het werkrooster online delen met uw medewerkers.

Urenregistratie

Gewerkte uren kunt u online bijhouden met een uren registratieformulier. Dit kan ook met een online tijdklok, doormiddel van vingerscan of sleutelhanger. U kunt zelfs uw werknemers toegang geven tot het overzicht, zodat zij eenvoudig hun uren kunnen controleren.

Personeelsadministratie

Beheer afwezigheid, vakantie-uren, plus- en minuren en contracten online. Laat medewerkers zelf afwezigheid aanvragen en hun eigen persoonsgegevens beheren. Op deze manier is uw personeelsadministratie altijd overzichtelijk en up-to-date.

Rapportages

Alles overzichtelijk gerangschikt. Personeelskosten per gewerkt uur, vestiging of afdeling kunt u eenvoudig inzien. Zo kunt u de gegevens voor de verloning van medewerkers direct exporteren.

Over ons:

Shiftbase biedt een gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor personeelsplanning en tijdregistratie. Onze service is een cloud-gebaseerde oplossing en wordt gebruikt in veel restaurants en hotels, maar ook in tal van andere bedrijven.

Neem contact op met de integratiepartner voor modellen en prijzen.
Categorie:
Personeelsplanning
Product:
Restaurant