Strobbo

Integraties Strobbo
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (K-Series)
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

  • Video

Dankzij de Lightspeed-integratie vergelijkt Strobbo je omzet met de gepresteerde uren van jouw personeel. De Strobbo-rapportagemodule geeft hierbij de productiviteit van jouw horecazaak weer.

Daarnaast kan je in Strobbo je geforecaste omzet koppelen aan je personeelsplanning, waarbij Strobbo je een gedetailleerde planningsoptimalisatie voorstelt.

Alle geklokte uren in de Lightspeed-kassa kun je vervolgens dankzij Strobbo importeren bij jouw sociaal secretariaat voor de loonverwerking.

USPs

  • Geef de geklokte uren in Lightspeed via Strobbo door aan jouw sociaal secretariaat voor de loonverwerking
  • Vergelijk je omzet met de effectief gepresteerde uren
  • Koppel je geforecaste omzet aan je personeelsplanning in Strobbo, waarbij je je maximale personeelskost makkelijk in de gaten kan houden

Over Strobbo

Met Strobbo vereenvoudig je de personeelsplanning & tijdregistratie van jouw onderneming. Strobbo ondersteunt je om de administratie van flexibele werknemers te automatiseren.

Strobbo is een all-in oplossing voor het beheer van beschikbaarheden, personeelsplanning, tijdregistratie & contracten en uitbetalingen op het eind van de maand.

Je kan Strobbo koppelen met je Lightspeed-kassasysteem. Via de rapportagemodule analyseer je omzet en personeelskost snel. Dankzij de koppeling met je reservatiesysteem en het weer zie je meteen hoeveel personeelsleden je moet inplannen. Of koppel met je sociaal secretariaat of loonmotor en importeer op het eind van de maand alle prestaties voor een vlotte loonverwerking.

Categorie:
Analytics, Personeelsplanning
Product:
Restaurant, Retail