Twinfield door POSsystems

Integraties Twinfield door POSsystems
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (K-Series)
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

Twinfield door POSsystems

  • Synchroniseer je financiële gegevens tussen Lightspeed Restaurant en je Twinfield boekhouding
  • Bespaar tijd door elke 24-uur automatisch de financiële gegevens van Lightspeed Restaurant naar je Twinfield-boekhouding te laten synchroniseren
  • Niet meer handmatig overnemen van omzetten en BTW-gegevens in Twinfield of in een Excel-document van je boekhouder

“Bespaar dagelijks tot 15 minuten aan tijd door de financiële data automatisch te laten synchroniseren en besteed die tijd aan echt belangrijke dingen.”

Uitgebreide beschrijving

Met de koppeling tussen Twinfield en Lightspeed Restaurant worden elke 24-uur de financiële gegevens van je dagomzet, BTW’s en betalingen gesynchroniseerd. Je hoeft deze gegevens niet meer zelf over te nemen.

Elk betalingstype kan aan een eigen grootboekrekening gekoppeld worden. Zo is elke mutatie goed inzichtelijk.

De koppeling wordt voor jou door ons eenmalig ingesteld en daarna heb je er geen omkijken meer naar. Alle bovenstaande informatie verschijnt elke 24-uur automatisch bij je in jouw boekhouding.

Over ons

POSsystems heeft ruim 23 jaar ervaring in de wereld van de horecakassa. Vanuit ons centraal gelegen kantoor nabij Amersfoort bedienen wij klanten door heel Nederland. Wij bieden advies, installatie en ondersteuning op alle kassasystemen die wij aanbieden. Je kunt voor kassazaken bij ons terecht van A tot Z.

Ben je op zoek naar bonrollen voor in je thermische printer of een printlint voor in je keukenprinter? Mail of bel ons en in de meeste gevallen heb je de spullen de volgende dag op locatie. Zoek je een extra iPad voor je kassa? Bestel hem bij ons en wij programmeren deze voor. Het enige wat je zelf hoeft te doen is je WiFi-wachtwoord in te vullen.

Vanaf de start van het Lightspeed Restaurant kassasysteem in 2013 zijn wij actief in de markt van iPad-kassasystemen. Sindsdien zijn wij uitgegroeid toen de grootste en meest ervaren aanbieder én installateur van het dit kassasysteem.

Wij helpen en adviseren je graag. Een prettig samenwerkingsverband is ons doel. Neem gerust contact met ons op. Wij zullen je zo goed mogelijk proberen te adviseren.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten. 

Categorie:
Boekhouding integratie
Product:
Restaurant