Retail

Kassa, barcode scanner, bonnenprinter, iPad meer.

Horeca

Point of sale, kassa, printer, software, iPad meer.

Kassa kopen voor horeca of retail

Een kassa kopen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij de hardware krijgt die past bij jouw restaurant- of retailonderneming.

Hardware voor een retail kassa

Wil je een kassa kopen voor je winkel? Maak dan eerst de keuze of je een draadloos of vast kassasysteem wilt. Bij een draadloos systeem wordt een iPad gebruikt, waardoor je je klanten overal in de winkel van dienst kunt zijn. Wil je liever een vast centraal punt in de winkel, maak dan gebruik van een desktop setup systeem. Lightspeed levert bij zowel de draadloze als vaste optie een scanner (bluetooth of USB) en een kassabonprinter (LAN of USB). Verder hoort bij het kopen van een kassa natuurlijk een betaalterminal en kassalade. Contactloos en veilig betalen is hier de standaard. Het enige wat je nog hoeft te doen is een desktop of iPad aanschaffen en je winkel kan open.

Retail top features

Hardware voor een restaurant kassa

In de horeca is het belangrijk dat je kassasysteem snel werkt en de efficiëntie verhoogt. Of je nou een sterrenrestaurant, een quick-service restaurant of een café runt, met onze hardware kun je snel aan de slag. Ga je een kassa kopen voor een horecaonderneming? Schaf dan in ieder geval een kassabonprinter, kassalade en keukenprinter aan. Alles wordt aangestuurd vanuit een iPad. Wil je het runnen van je horecazaak nog makkelijker maken? Denk dan na over het aanschaffen van accessoires!

Start je business met goede hardware

Een kassa kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Lightspeed zorgt ervoor dat je de hardware ontvangt die past bij jouw winkel of horecazaak. Ons technische support team staat klaar om je te ondersteunen bij de installatie.

Ontdek Lightspeed's complete kassa-en betaalplatform

Vul het formulier in en ontvang een gratis demo van vijf minuten van Lightspeed Restaurant.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past.
Kies een optie

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .