Retail

Voorraadbeheer, eCommerce, data, loyalty, rapportage, meer.

Horeca

iPad POS, menu, tafels, floor plan, rapporten, meer.

Kassasoftware voor Retail & Horeca

Verander je traditionele kassasoftware in kassasoftware die aansluit bij de wensen van jou en je klant.

Software voor Retailers

Moderne Retail software moet flexibel zijn en aansluiten bij de wensen van zowel de klant als de retailer. Daarom regelt onze software verschillende functies vanuit één kassasysteem. Of je nu verschillende vestigingen hebt of je fysieke winkel naar online wilt uitbreiden, de kassasoftware van Lightspeed zorgt ervoor dat al jouw verschillende verkooppunten gestroomlijnd naast elkaar werken. Omnichannel kan ook niet meer ontbreken in dit plaatje. Klantervaring is key, en met Omnichannel is er geen onderscheid meer tussen de online en offline ervaring - beide zijn optimaal.

retail kassasysteem

Software voor horeca

Horeca is een bedrijfstak die constant in verandering is en waar innovatie hoog in het vaandel staat. Snelheid, het overzicht houden en persoonlijke service bieden blijft essentieel. Met onze kassasoftware werkt het personeel efficiënter, en wordt het als ondernemer makkelijker om de workflows bij te houden en zo nodig bij te sturen. De gast is naast een hapje en een drankje op zoek naar een unieke ervaring. Stel daarom software zo samen dat je tijd overhoudt om de Unique Selling Points van jouw horecazaak nog beter naar voren te laten komen. Blijf de gast daarnaast verrassen met innovatieve veranderingen, zoals een Self Order Menu.

horeca kassasysteem

De mogelijkheden van moderne kassasoftware

Hedendaagse kassasoftware houdt niet op bij het afrekenen van een product of service, maar biedt zoveel meer. De software van Lightspeed speelt goed in op de wensen van de sterk veranderende klant van 2019, en biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om je business optimaal in te richten.
Maak gebruik van de rapportagefunctie, en neem betere beslissingen op basis van data. Door je kassasoftware te personaliseren en automatiseren hoeft het klanten aan niets meer te ontbreken en kom jij niet meer voor onverwachte verrassingen te staan. Dit zal de klantervaring ten goede komen, je personeel tevreden houden en je bedrijf klaarstomen voor de toekomst.

Wil je weten wat onze kassasoftware voor je kan betekenen?

Gratis Lightspeed Retail demo?

Gratis Lightspeed Restaurant demo?