Hét kassasysteem voor Amsterdam

Laat je inspireren door andere Amsterdammers

Een alles-in-één kassasysteem voor jouw zaak

Amsterdam is een broedplaats voor innovatieve retail en horeca concepten. Zowel Amsterdammers als toeristen maken daar volop gebruik van. Zorg dat je zaak bij de top adresjes van Amsterdam hoort en laat je ondersteunen door een slim POS systeem, zoals deze Amsterdamse ondernemers.

Het meest innovatieve hotel concept

Zoku

Eén van de meest innovatieve hotelconcepten in Europa zit in Amsterdam. Een thuis voor gasten, een plek om te wonen en te werken, hotel Zoku.

Wij zijn echt een thuis voor onze gasten. Daarom moeten gasten niet alleen zelf kunnen bestellen, maar ook zelf op kamer kunnen boeken en vervolgens bij de chef een eigen gerecht op kunnen halen
zoku

Retail nieuw geïnterpreteerd

etq

Vanuit een passie voor minimalisme en design begon ETQ zes jaar geleden in Amsterdam als men’s footwear brand.

Wij zijn enorm dankbaar dat we elke dag mooie producten kunnen maken, en dat er mensen zijn die dat waarderen. We moesten 3 magazijnen laten samenvallen in één voorraadsysteem - Daar is Lightspeed Retail heel sterk in
etq kassasysteem

Omnichannel

Wijnhuis Heemstede

Echte passie voor wijn en gedistilleerd, dat vind je bij Wijnhuis Heemstede. De slijterij ligt op de grens van Heemstede-Aerdenhout en verwelkomt dagelijks wijnliefhebbers uit de hele regio. Mensen die op zoek zijn naar professioneel en persoonlijk wijnadvies zijn bij Wijnhuis Heemstede aan het juiste adres.

‘’Alles gaat in principe vanuit een plek [...] dat voorkomt onnodige foutjes en bespaart tijd.’’
wijnhuis heemstede

Retail

Waardoor laat jij je leiden bij zakelijke beslissingen? Haal de hulpmiddelen in huis waarmee je je klanten de beste winkelbeleving kunt aanbieden, ongeacht of je nu één of meerdere winkels hebt.

Restaurant

Een succesvol restaurant heeft een betrouwbaar POS-systeem nodig. Stroomlijn essentiële werkprocessen en concentreer je op datgene wat echt belangrijk is — de interactie met nieuwe en bestaande klanten.

eCommerce

Ga snel en eenvoudig online met je onderneming. Een online platform is de beste manier om je klanten en gasten erbij te betrekken.