Het kassasysteem voor afhaal- en bezorgrestaurants

Efficiënt en overzichtelijk

Wanneer bestellingen aan de balie én online constant binnenstromen is efficiëntie van groot belang. Met Lightspeed Restaurant stuur je bestellingen direct door naar de keuken, kun je het menu te allen tijde eenvoudig aanpassen en makkelijk kortingscampagnes opzetten. Dat en meer via één kassasysteem.

Groeien met het juiste kassasysteem

Groeien met het juiste kassasysteem

Het juiste kassasysteem zorgt niet alleen voor het verwerken van betalingen, maar ook voor efficiëntie in de bediening en keuken. Bestellingen worden foutloos opgenomen, gasten worden sneller geholpen en online bestellingen worden in recordtijd klaargemaakt.

  • Categoriseer met kleuren - zo vind je snel het juiste product
  • Pas het menu via het kassasysteem aan
  • Draait op een mobiele iPad
  • Stuur bestellingen direct door naar de keuken
  • Laat het personeel zelf in-en-uitklokken
Altijd de nieuwste tools bij de hand

Automatische updates

Altijd de nieuwste tools bij de hand

Lightspeed Restaurant is een App; updates worden automatisch doorgevoerd zonder bijkomende kosten. Zo werk je altijd met de meest recente versie en de nieuwste tools. Dat en meer voor een vast bedrag. Zo hoef je niet meer om te kijken naar de software, kom je niet voor onverwachte kosten te staan en kun je alle aandacht richten op jouw gasten.

Groeien met relevante data

Meten is weten

Groeien met relevante data

Data kan erg waardevol zijn voor de groei van jouw restaurant. Wel moet je weten welke data relevant is voor jouw zaak. Daarom biedt Lightspeed Restaurant geïntegreerde rapportages waar alle relevante data overzichtelijk wordt weergeven. Zo heb je onder andere zicht op de dag-,week- en maandomzet, maar ook op de meest en minst bestelde producten.

20%

gemiddelde groei in jouw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor jou, altijd en overal