Gastrofix is nu Lightspeed!

Het uiterlijk verandert, het kassasysteem blijft hetzelfde.

Gastrofix is nu Lightspeed!

We hebben goed nieuws – Gastrofix is nu Lightspeed.

Meer dan 10 jaar geleden werd Gastrofix voor de tweede keer opgericht. Vanaf dat moment hebben we duizenden klanten begeleid in de digitalisering van de horecasector. Tegenwoordig zijn we een van de meest toonaangevende kassasystemen in de Duits-sprekende markt.

Ons succesverhaal kon niet voor altijd geheim blijven, en het duurde dan ook niet lang voordat Lightspeed – een wereldwijd toonaangevende kassasysteem provider – ons opmerkte. Na veel intensieve gesprekken in het afgelopen jaar hebben we besloten dat we een perfecte match zijn en dat onze culturen naadloos op elkaar aansluiten. In januari 2020 ontving Lightspeed ons, inclusief onze moderne kassatechnologie en werknemers, met open armen in de Lightspeed-familie. Gastrofix is nu Lightspeed.

Wat betekent dit voor u?

Alles blijft hetzelfde, alleen beter.

We blijven hetzelfde team, maar we hebben nu nog meer resources om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je bedrijf kan groeien. De kleuren in het kassasysteem en in de cloud zijn aangepast. Je kassasysteem ziet er nu moderner en mooier uit. We hebben zelfs een nieuw logo: het Lightspeed-logo.

Het allerbelangrijkste: alle functionaliteiten waar je nu gebruik van maakt en die je waardeert blijven hetzelfde.

Wat gaat er nog meer gebeuren?

Meer producten, meer mogelijkheden.

Versterk je horeca-onderneming met eCom voor Restaurant. Deze gloednieuwe digitale etalage geeft je de mogelijkheid om online contact te maken met je gasten en extra omzet te genereren door de verkoop van merchandise en andere publieksfavorieten.

Zet je menu online en laat gasten direct via je website reserveren, of geef ze de optie om thuis te blijven en hun maaltijd te bestellen door middel van onze integratie met alle grote maaltijdbezorgdiensten.

Lightspeed Support

Wie helpt je bij eventuele vragen?

De Sales en Support teams staan nog steeds voor je klaar. Voor jou verandert er niets – we zijn nog steeds 24 uur per dag beschikbaar. Als je aanvullende vragen hebt, kun je deze via telefoon of e-mail aan je vaste contactpersoon stellen.

Alles blijft zoals het was!

“Namens Gastrofix wil ik graag alle klanten bedanken voor hun succesvolle medewerking. Onder de naam Lightspeed zullen we dagelijks jouw onderneming blijven ondersteunen met innovatieve producten en persoonlijke support.”

Heb je nog vragen?

Hier vind je de belangrijkste antwoorden:

Waar kan ik inloggen op de backoffice of cloud?

Je kunt hier zoals gewoonlijk inloggen in de backoffice. Je kunt vanaf nu ook inloggen via de Lightspeed-website.

Is er nog steeds een kantoor in Duitsland?

Zeker! Het Duitse team is een van onze grootste teams, en met de gedeelde resources van het Lightspeed team achter ons, kunnen we niet wachten om jou beter te helpen dan ooit!

Hoe neem ik contact op met support?

We zijn nog steeds hetzelfde team. Je kunt ons dan ook bereiken op hetzelfde nummer: +49(0) 800 724 4541. Naarmate de tijd vordert en we verder groeien zul je eventueel nieuwe collega's aan de telefoon of per e-mail leren kennen.

Wie of wat is Lightspeed?

Lightspeed is een toonaangevende kassasysteem provider. Een groot Canadees bedrijf dat onze waarden op het gebied van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid deelt. Het is een beursgenoteerd bedrijf, 15 jaar geleden opgericht om steden en communities te verrijken door midden- en kleinbedrijven te steunen. Lightspeed is actief in meer dan 100 landen wereldwijd en heeft kantoren in Canada, de VS, Europa en Australië.

Hoe gaat mijn kassasysteem veranderen?

Naast de esthetische aanpassingen zoals hierboven vermeld, kun je nieuwe opties, integraties en producten ontdekken die het ondernemen makkelijker maken.

Moet ik mezelf een volledig nieuw systeem aanleren?

Veranderingen worden met dezelfde regelmaat en net zo naadloos doorgevoerd als normaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het gebruik van een nieuw kassasysteem. Je software zal net zo betrouwbaar en intuïtief blijven als je van ons gewend bent, maar dan met meer mogelijkheden.

Wat gebeurt er met de naam ‘Gastrofix’?

Gastrofix is nu onderdeel van Lightspeed, en met de verdere ontwikkeling van onze producten zal ook onze naam en ons design zich verder ontwikkelen. Je zult steeds meer Lightspeed zien en steeds minder Gastrofix. Geen zorgen, de kern van ons product en onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice zullen niet veranderen. Er begint een nieuw hoofdstuk voor Gastrofix en we willen dat onze naam dit weergeeft.