Gastrofix is nu Lightspeed!

Het uiterlijk verandert, het kassasysteem blijft hetzelfde.

We hebben goed nieuws: Gastrofix is nu Lightspeed.

Meer dan 10 jaar geleden werd Gastrofix opgericht. Sinds dat moment hebben we duizenden klanten geholpen bij het digitaliseren van hun horeca-ondernemingen. Vandaag de dag ontwikkelen we één van de meest toonaangevende kassasystemen in de Duitse markt.

Ons succesverhaal was moeilijk geheim te houden. Het duurde dan ook niet lang voordat Lightspeed, ontwikkelaar van één van de meest vooruitstrevende kassasystemen wereldwijd, lucht van ons kreeg. Na veel gesprekken en overleg bleken we een perfecte match te zijn. In januari 2020 verwelkomde Lightspeed Gastrofix – inclusief onze moderne kassasoftware en al onze werknemers – als nieuwste lid van de Lightspeed familie.

Wat betekent dit voor u?

Alles blijft hetzelfde, alleen beter.

We blijven hetzelfde team, maar we hebben nu nog meer resources om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je bedrijf kan groeien. De kleuren in het kassasysteem en in de cloud zijn aangepast. Je kassasysteem ziet er nu moderner en mooier uit. We hebben zelfs een nieuw logo: het Lightspeed-logo.

Het allerbelangrijkste: alle functionaliteiten waar je nu gebruik van maakt en die je waardeert blijven hetzelfde.

Wat gaat er nog meer gebeuren?

Meer producten, meer mogelijkheden.

Versterk je horeca-onderneming met eCom voor Restaurant. Deze gloednieuwe digitale etalage geeft je de mogelijkheid om online contact te maken met je gasten en extra omzet te genereren door de verkoop van merchandise en andere publieksfavorieten.

Zet je menu online en laat gasten direct via je website reserveren, of geef ze de optie om thuis te blijven en hun maaltijd te bestellen door middel van onze integratie met alle grote maaltijdbezorgdiensten.

Lightspeed Support

Wie helpt je bij eventuele vragen?

De Sales en Support teams staan nog steeds voor je klaar. Voor jou verandert er niets – we zijn nog steeds 24 uur per dag beschikbaar. Als je aanvullende vragen hebt, kun je deze via telefoon of e-mail aan je vaste contactpersoon stellen.

Alles blijft zoals het was!

“Namens Gastrofix wil ik graag alle klanten bedanken voor hun succesvolle medewerking. Onder de naam Lightspeed zullen we dagelijks jouw onderneming blijven ondersteunen met innovatieve producten en persoonlijke support.”

Reinhard Martens, Vice President Germany

Heb je nog vragen?

Hier vind je de belangrijkste antwoorden:

Waar kan ik inloggen op de backoffice of cloud?

Je kunt hier zoals gewoonlijk inloggen in de backoffice. Je kunt vanaf nu ook inloggen via de Lightspeed-website.

Is er nog steeds een kantoor in Duitsland?

Zeker! Het Duitse team is een van onze grootste teams, en met de gedeelde resources van het Lightspeed team achter ons, kunnen we niet wachten om jou beter te helpen dan ooit!

Hoe neem ik contact op met support?

We zijn nog steeds hetzelfde team. Je kunt ons dan ook bereiken op hetzelfde nummer: +49(0) 800 724 4541. Naarmate de tijd vordert en we verder groeien zul je eventueel nieuwe collega's aan de telefoon of per e-mail leren kennen.

Wie of wat is Lightspeed?

Lightspeed ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Hun complete ondernemersplatform transformeert en verenigt digitale en fysieke processen door te voorzien in verkoop via verschillende kanalen, het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiële oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken. Lightspeed geeft retailers en horeca-ondernemers de tools om te werken aan duurzame bedrijven die klaar zijn voor de toekomst.

Hoe gaat mijn kassasysteem veranderen?

Naast de esthetische aanpassingen zoals hierboven vermeld, kun je nieuwe opties, integraties en producten ontdekken die het ondernemen makkelijker maken.

Moet ik mezelf een volledig nieuw systeem aanleren?

Veranderingen worden met dezelfde regelmaat en net zo naadloos doorgevoerd als normaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het gebruik van een nieuw kassasysteem. Je software zal net zo betrouwbaar en intuïtief blijven als je van ons gewend bent, maar dan met meer mogelijkheden.

Wat gebeurt er met de naam ‘Gastrofix’?

Gastrofix is nu onderdeel van Lightspeed, en met de verdere ontwikkeling van onze producten zal ook onze naam en ons design zich verder ontwikkelen. Je zult steeds meer Lightspeed zien en steeds minder Gastrofix. Geen zorgen, de kern van ons product en onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice zullen niet veranderen. Er begint een nieuw hoofdstuk voor Gastrofix en we willen dat onze naam dit weergeeft.