Het kassasysteem gekozen door bijna 1000 dierenwinkels

Blijf op de hoogte van jouw klanten met een kassa die alles bijhoudt wat je nodig hebt.

Betere service voor de klant, beter beheer voor jou

Bied ongekende klantenservice. Met ons kassasysteem besteedt je minder tijd aan voorraadmanagement en boekhouding en heb je meer aandacht voor de klant.

Klantervaring

Aandacht voor iedere klant

Verzamel informatie zoals de naam, ras, dieetrestricties en -voorkeuren van een huisdier. Wanneer een klant je winkel weer bezoekt weet je precies welke snack zijn of haar huisdier lekker vindt. Dit soort service zet shoppers om in loyale klanten.

Voorraadmanagement

Real-time zicht op je voorraad

Handmatig de voorraad bijhouden; het is tijdrovend en laat veelal menselijke foutjes toe. Ons kassasysteem versimpelt voorraadmanagement zodat je altijd weet wat gekocht wordt en wat achterblijft.

Inzicht in verkoopdata

Geavanceerde en gebruiksvriendelijke rapportages

Verkrijg inzicht in de zaak met data: spot seizoenstrends, voorspel de vraag voor jouw producten en zorg dat je de best verkopende items altijd in huis hebt.

Vergroot je bereik

Verhoog je verkoop

Een webwinkel naast je fysieke winkel hebben is gewoon het nieuwe ondernemen. Link online met offline zodat je een grotere markt kunt bereiken en verhoog je omzet, zonder extra werk en kosten.

Uitgebreide betaalmogelijkheden

Veilig en eenvoudig opgezet

Ons kassasysteem draait op een iPad en is daarom heerlijk mobiel. Verwerk betalingen achter de toonbank of neem de kassa mee naar de klant. Cash, pinnen of credit cards; de mogelijkheden zijn uitgebreid en volledig flexibel voor jouw klant.