Graphite - powered by Lightspeed since 2018

Graphite*

Na het waanzinnige success van Peter Gast bij ‘t Schulten Hues - waar hij werd bekroond met een Michelinster - is het nu tijd voor een nieuw avontuur. Na 16 jaar Zutphen openden hij en Jacqueline van Liere dit jaar het mysterieuze Graphite in hartje Amsterdam.

Horecazaak

Fine dining

Integraties

Annoncer

Locatie

Amsterdam

Gehuld in mysterie

Peter Gast is zeker één van de meest bekende chefs van Nederland en bekroond met een Michelinster die hij 14 jaar wist te behouden in Zutphen. Met zijn nieuwe restaurant Graphite naast het Rembrandtplein laat hij zien hoeveel creativiteit er in hem zit. Bij het eerste speakeasy restaurant van Nederland doen gasten vooraf online een aanbetaling, en ontvangen vervolgens een QR code waarmee ze bij Graphite een mysterieuze deur kunnen openen.

Een nieuwe interpretatie van fine-dining

Een stijve sfeer, veel linnen en zacht klassieke muziek op de achtergrond. Zo zitten een hoop sterrenrestaurants in elkaar. Graphite niet. Het is er donker met een focus op de tafels zodat de 20 snel op elkaar volgende gerechten perfect in de spotlight staan. Er zijn 20 tafels voor twee, waardoor het intiemer, meer privé en spannender voelt dan ieder ander fine dining restaurant.

Meet The Chef

Peter Gast maakt deel uit van de online miniserie Meet The Chef. Zes topchefs vertellen over hun passie, inspiratie en drijfveer. Bekijk hier de aflevering met Peter Gast 'The Mystery' en krijg een inkijk in de wereld van deze sterrenchef.

Ontdek wat Lightspeed voor jouw bedrijf kan betekenen

Neem contact met ons op voor meer informatie.