Lars Amsterdam

Amsterdam

Lars Amsterdam is een huiskamerrestaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam. Hier vind je een unieke combinatie van fine-dining en robuuste gerechten, maar kun je ook rustig op je laptop werken met een kopje koffie erbij. Dagverse producten van de hoogste kwaliteit spelen de hoofdrol.

Optimale service

Bij Lars Amsterdam draait het allemaal om je thuis voelen. Je kunt je verjaardag komen vieren met een meergangen diner, maar als je meer in de stemming bent voor een goed glas wijn en één gerecht, dan kan dat ook. Belangrijk voor de sfeer die Lars wilt neerzetten is het persoonlijk contact met de gasten. Hier draagt hij zelf ook aan bij door - wanneer hij kan - persoonlijk het menu uit te leggen aan de gasten.

Lightspeed werkt erg prettig. Tijdens een service kan ik me geen fouten permitteren, en is het fijn als ik met een overzichtelijk systeem kan werken.
Lars Scharp

Meet The Chef

Lars Scharp maakt deel uit van de online miniserie Meet The Chef. Zes topchefs vertellen over hun passie, inspiratie en drijfveren. Bekijk hier de aflevering met Lars Scharp ‘The Perfectionist', en krijg een inkijk in het werk van deze topchef.

Ik zie overal inspiratie. Zodra ik naar buiten ga zie ik het op straat, op vakantie, in muziek, in ingrediënten.. In alles zie ik een compositie.
Lars Scharp

Inzicht op afstand

Lars Amsterdam is in september 2018 geopend. Bij het runnen van een beginnende onderneming kom je er al snel achter dat je overal aan moet denken en constant beslissingen moet nemen. Als er al genoeg op je afkomt is het prettig om achter de schermen geholpen te worden.

Dagrapporten kan ik ook op de dagen dat ik afwezig ben controleren op mijn laptop. Zo krijg je veel meer inzicht in je bedrijf.
Lars Scharp

14 dagen gratis proefperiode

Probeer alle features uit, voeg ongelimiteerd gebruikers toe, geen creditcard vereist.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Minimaal 8 tekens - 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Mag geen van de volgende tekens bevatten (<,>, ", ', &)
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past.

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .