Lars Amsterdam - powered by Lightspeed since 2018

Lars Amsterdam*

Lars Amsterdam is een huiskamerrestaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam. Hier vind je een unieke combinatie van fine-dining en robuuste gerechten, maar kun je ook rustig op je laptop werken met een kopje koffie erbij. Dagverse producten van de hoogste kwaliteit spelen de hoofdrol.

Horecazaak

Fine dining

Integraties

Annoncer

Locatie

Amsterdam

Optimale service

Bij Lars Amsterdam draait het allemaal om je thuis voelen. Je kunt je verjaardag komen vieren met een meergangen diner, maar als je meer in de stemming bent voor een goed glas wijn en één gerecht, dan kan dat ook. Belangrijk voor de sfeer die Lars wilt neerzetten is het persoonlijk contact met de gasten. Hier draagt hij zelf ook aan bij door - wanneer hij kan - persoonlijk het menu uit te leggen aan de gasten.

Inzicht op afstand

Lars Amsterdam is in september 2018 geopend. Bij het runnen van de beginnende onderneming kwam Lars er al snel achter dat je als ondernemer overal aan moet denken en constant beslissingen moet nemen. Als er al genoeg op je afkomt is het prettig om achter de schermen geholpen te worden. Lightspeed en Annoncer optimaliseren de communicatie tussen keuken en bediening, waardoor Lars, als chef en ondernemer, weer één zorg minder heeft.

Meet The Chef

Lars Scharp maakt deel uit van de online miniserie Meet The Chef. Zes topchefs vertellen over hun passie, inspiratie en drijfveren. Bekijk hier de aflevering met Lars Scharp ‘The Perfectionist', en krijg een inkijk in de wereld van deze topchef.

Ontdek wat Lightspeed voor jouw bedrijf kan betekenen

Neem contact met ons op voor meer informatie.