Restaurant Meliefste

Wolphaartsdijk

Aan de jachthaven van Wolphaartsdijk vinden gourmets en fine-dining liefhebbers een heel bijzonder restaurant. Restaurant Meliefste waar Thijs Meliefste samen met zijn vrouw en gastvrouw Anuschka een onvergetelijke dining-experience schept.

Gastvrijheid hoog in het vaandel

Wie bij Meliefste binnen loopt voelt zich meteen thuis. De sfeer is warm en persoonlijk en het interieur uitnodigend. De hele brigade op de vloer en in de keuken is één heel hecht team en iedereen weet alles over de kaart te vertellen.

We hebben 3 briefings per dag zodat we precies weten, wie er binnen zitten, waar ze vandaan komen wat hun wensen zijn. Dit draagt bij aan de ervaring van de gast. We proberen de mensen te overrompelen met professionaliteit en service. De gerechten zijn altijd verrassend en spannend.
Thijs Meliefste

Meet The Chef

Thijs Meliefste maakt deel uit van de online miniserie Meet The Chef. Zes topchefs vertellen over hun passie, inspiratie en drijfveer. Bekijk hier de aflevering met Thijs Meliefste 'The Passionate' en krijg een inkijk in het werk van deze topchef.

Natuurverbondenheid

Meliefste draait naast gastvrijheid op verbondenheid met de natuur en de regio. Het menu is een reflectie van de prachtige natuur rondom Meliefste. Thijs respecteert lokale producten en producenten en houdt rekening met de seizoenen bij de creatie van zijn menu. Thijs is kent zijn leveranciers, vissers en jagers allemaal persoonlijk en gebruikt uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit om de meest pure ingrediënten op het bord te kunnen leggen.

Ik vind alle ervaringen mooi. Ik probeer bij zoveel mogelijk producenten langs te gaan. Dus het maken van kaas, zuivel, het rooien van bieten of knolselderij. Het jagen op wild. Vissen op oesters of mosselen.
Thijs Meliefste

"Als kleine jongen wist ik al dat ik kok wilde worden en heb letterlijk alles aan de kant gezet hiervoor. Ik heb maar 1 doel, en dat is de beste worden."

14 dagen gratis proefperiode

Probeer alle features uit, voeg ongelimiteerd gebruikers toe, geen creditcard vereist.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Minimaal 8 tekens - 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Mag geen van de volgende tekens bevatten (<,>, ", ', &)
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past.

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .