Restaurant Meliefste - powered by Lightspeed since 2018

Meliefste *

Aan de jachthaven van Wolphaartsdijk vinden gourmet en fine dining liefhebbers een heel bijzonder restaurant. In Restaurant Meliefste creëert Thijs Meliefste samen met zijn vrouw en gastvrouw Anuschka iedere service weer een onvergetelijke dining-experience.

Horecazaak

Fine dining

Integraties

Annoncer

Locatie

Wolphaartsdijk

Gastvrijheid hoog in het vaandel

Wie bij Meliefste binnenloopt voelt zich meteen thuis. De sfeer is warm en persoonlijk en het interieur uitnodigend. De hele brigade op de vloer en in de keuken vormt een hecht team en mede dankzij de drie briefings per dag weet iedereen weet alles wat noodzakelijk is om de gast een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het doel is om mensen te overrompelen met professionaliteit en service - zowel op de vloer als met de gerechten.

Een met de natuur

Naast gastvrijheid is voor Meliefste de verbondenheid met de natuur en de regio het allerbelangrijkst. Het menu is een reflectie van de prachtige Zeeuwse natuur waardoor Meliefste omringd is. Thijs respecteert lokale producten en houdt rekening met de seizoenen bij de creatie van zijn menu. Thijs is kent zijn leveranciers, vissers en jagers allemaal persoonlijk en gebruikt uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit om op het bord te kunnen leggen.

Meet The Chef

Thijs Meliefste maakt deel uit van de online miniserie Meet The Chef. Zes topchefs vertellen over hun passie, inspiratie en drijfveer. Bekijk hier de aflevering met Thijs Meliefste 'The Passionate' en krijg een inkijk in de wereld van deze topchef.

Ontdek wat Lightspeed voor jouw bedrijf kan betekenen

Neem contact met ons op voor meer informatie.