Olivijn - powered by Lightspeed since 2018

Olivijn

Van tweesterren-succes bij Bokkedoorns naar zijn eerste eigen restaurant: Olivijn in hartje Haarlem. Een prachtige locatie waar gastvrijheid centraal staat. Olivijn opende in 2018 haar deuren en werd in hetzelfde jaar bekroond met een Michelinster.

Type onderneming

Fine Dining

Producten

Lightspeed Restaurant

Integraties

Annoncer

Locatie

Haarlem

De eerste ster in het eerste jaar

Menno Post was pas in januari 2018 vertrokken van de Bokkedoorns, waar hij twee michelinsterren behaalde. Hij vertrok om zijn eigen restaurant te openen in haartje Haarlem te openen. Nog geen jaar later is hij ook daar al bekroond met de eerste michelinster en heeft hij Olivijn direct op de kaart gezet. Restaurant Olivijn brengt volgens Menno topgastronomie en kunst samen in één van de oudste panden van Haarlem. In de galerie kunnen de gasten om de 8 weken een nieuwe verkooptentoonstelling bewonderen, en er zal altijd een Haarlemse kunstenaar in de tentoonstelling worden opgenomen.

Ik wil graag dat de gasten zich bij mij thuis voelen, kunnen ontspannen en het gevoel hebben dat ze helemaal in de watten worden gelegd. Een echt huiskamergevoel met veel tijd en aandacht. En dan wil ik dat ze onderweg naar huis denken: dat was echt heel fijn.
Menno Post - Olivijn

Perfecte service met de juiste techniek

Olivijn gebruikt vanaf het moment dat ze open gingen het kassasysteem van Lightspeed. In combinatie met het kitchen system van Annoncer vormen deze systemen een ideale match voor fine dining restaurants. Zo kan er rekening gehouden worden met het timen van meerdere gangen, speciale wensen en kunnen er talloze belangrijke notities worden toegevoegd.

Meet The Chef

Menno Post maakt deel uit van de online miniserie Meet The Chef. Zes topchefs vertellen over hun passie, inspiratie en drijfveer. Bekijk hier de aflevering met Menno Post 'The Ingredient' en krijg een inkijk in de wereld van een sterrenchef.

Het kassasysteem voor een optimale service