The Avocado Show - powered by Lightspeed since 2017

The Avocado Show

Het eerste avocado restaurant ter wereld opende in 2017 de deuren in Amsterdam, en ging - nog voor de opening - wereldwijd viraal. Met vier restaurants in Amsterdam, twee in Brussel, en één in London, Madrid en Parijs is het concept van Ron Simpson en Julien Zaal snel uitgegroeid tot een internationaal fenomeen.

Type onderneming

Restaurant

Producten

Lightspeed Restaurant
Lightspeed Delivery

Integraties

L1NDA
Horeko
Deliverect

Locatie

Amsterdam, Nederland
Brussel, België

Pretty Healthy Food

Het idee was riskant, maar Ron Simpson en Julien Zaal deden het: een mono-concept restaurant rond één ingrediënt: de avocado. Sindsdien steelt deze vrucht de show op de borden van de gasten. Met behulp van topchef Jaimie van Heije heeft The Avocado Show een menu vol gezonde en Instagrammable gerechten ontwikkeld. Het restaurant zit dan ook nog dagelijks vol.

De avocado verovert de wereld

Gezien het succes in Nederland zou het jammer zijn om dit originele concept niet aan de rest van de wereld voor te stellen. De Avocado Show wilt zich door middel van franchises vestigen in alle grote steden van Europa, en vervolgens in de rest van de wereld. Na meer dan een jaar te hebben gezeten aan wat zo’n concept precies inhoudt, verkochten ze in 2018 hun eerste franchise in Brussel.

De kracht van technologie

De verschillende functies van Lightspeed Restaurant zoals iPad-tafelbediening, real time menu-aanpassing en geïntegreerde Delivery zorgen ervoor dat The Avocado Show efficiënter kan functioneren en alles optimaal kan beheren. Daarnaast bieden de rapporten een uitstekend inzicht in de best en slechtst presterende gerechten, waardoor ze snel beslissingen kunnen nemen over verbeteringen aan het menu.

Meerdere vestigingen managen vanuit één systeem?