The Avocado Show

Amsterdam

Gezond, Instagrammable maar ook gewoon heel lekker. The Avocado Show is dé plek voor eetbare avocado kunstwerkjes die je honger doen stillen. Met 2 vestigingen op toplocaties in Amsterdam, een legendarische chef kok en booming social media kanalen is het concept hard op weg naar internationale expansie. Lees hier hun verhaal.

Pretty Healthy Food

Van klassieke toasts en poké bowls tot avocado burgers en gehalveerde avocados met bloemetjes. Je kunt eindeloos variëren met ‘s werelds favoriete superfruit. Maar waar komt het avocado-only concept vandaan? De groene vrucht is sowieso sinds enkele jaren zeer geliefd bij Millennials. Om na te gaan hoe populair avocado’s precies zijn, richtte mede-oprichter Ron Simpson zich tot Instagram:

Op Instagram zocht ik naar #avocado. Daar kwamen miljoenen resultaten uit. Toen wist ik zeker dat mensen zich bezighouden met avocado’s
Ron Simpson, mede-oprichter van The Avocado Show

Groeien met data

Overal is er data en The Avocado Show maakt daar goed gebruik van. Zo wordt voorraad data verzameld om te bepalen welke menu items het meest geliefd zijn bij de klant en welke gerechten minder vaak besteld worden. Op basis van de data kunnen managers simpelweg via hun Lightspeed iPad kassasysteem het menu aanpassen. Voor meer data om de workflow binnen de restaurants te optimaliseren, kan het personeel ook zeer eenvoudig verkoop- en omzetrapporten genereren en exporteren met het kassasysteem:

We maken gebruik van de voorraadbeheer tool - momenteel alleen voor onze drankjes - in beide vestigingen. Daarover genereren wij dagelijkse, wekelijkse en maandelijks rapporten.
Jay Greenslade, License Success Manager van The Avocado Show

Take away en maaltijdbezorging

Recentelijk heeft The Avocado Show een nieuw restaurant geopend: The Avocado Show Boutique. Met maar 15 tot 20 zitplaatsen is dit restaurant vooral gericht op take away en maaltijdbezorging. Ideaal voor als je thuis, onderweg of in het nabijgelegen Vondelpark wilt genieten van de prachtige avocado creaties. En als de klant tijd heeft, dan kan er uiteraard binnen of op het terras gegeten worden.

Wij hebben geluisterd naar onze klanten en besloten om take away en delivery aan onze service toe te voegen. Wij willen het voor iedereen makkelijk maken om snel een lekkere en oogstrelende maaltijd mee te nemen. Wanneer je tijd hebt, kun je rustig binnen eten en genieten van de goede vibes. Maar als je het druk hebt, dan zou je ook elders van onze gerechten en drankjes moeten kunnen genieten.
Ron Simpson, mede-oprichter van The Avocado Show

Meerdere vestigingen managen?

Probeer Lightspeed Restaurant gratis uit.