Greenwoods - powered by Lightspeed since 2015

Greenwoods

Greenwoods opende in 1988 zijn deuren en was als de eerste English tearoom van Amsterdam meteen een succes. Vandaag de dag komt zowel het lokale publiek als toeristen graag langs voor verse thee en biologische brunch- en lunchmaaltijden. Allen met zorg bereid voor de beste kwaliteit.

Type onderneming

Koffiezaak
Restaurant

Producten

Lightspeed Restaurant

Locatie

Amsterdam, Nederland

De gast staat centraal

Greenwoods staat voor een goede, gezonde en zeer vegan- en vegetarian-friendly lunch. De zaak is opgericht door de Australische Gabrielle Mary Wheeler, maar wordt gerund door een Nederlandse eigenaar. Een aantal jaar na het overnemen van de eerste locatie op de Singel, later opende hij de tweede locatie op de Keizersgracht. Beide vestigingen zijn vanaf dat moment continu blijven groeien.

Uitstekende service op beide vestigingen

Beide vestigingen komen uitnodigend over: denk aan felrode accenten en veel groen. Deze aankleding, gepaard met de subtiele branding op de menu’s zorgt ervoor dat het geheel niet te veel ‘in your face’ is. De drukte van het Amsterdamse centrum draagt al genoeg bij aan de charme van de terrassen. Om ondanks deze drukte optimale service te garanderen is kwalitatief goed personeel van essentieel belang voor Greenwoods.

Efficiëntie met Lightspeed

Om het personeel zo efficiënt mogelijk te laten werken, werkt Greenwoods samen met Lightspeed. Niet alleen halen ze op de vloer voordeel uit de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van het systeem, maar ook achter de schermen helpt Lightspeed. Zo biedt de cloud-synchronisatie ze de mogelijkheid om vanuit hun kantoor de laatste - real-time - statistieken te bekijken en daarop belangrijke beslissingen te baseren.

Meerdere vestigingen beheren vanuit één systeem?